• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek negatif sonuç aldık

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim.Cok moralim bozuldu.İlk tüp bebek deneyimimiz olumsuz sonuçlandı.Bende pco var eşimde ise morfolojik sıkıntı var.Opu işleminde 2 embriyom oldu 5.gune gelen.İkiside transfer edildi ama tutmadı 🥺 Çok üzgünüm çok moralim bozuk 🥺 Geriye embriyo kalmadığı için en baştan tedavi olmam gerek ama oda çok külfetli 🥺 Medicalpark floryada tedavi gordum.Bundan sonra nasıl bir süreç işler bilgisi olan paylasabilirmi 🥺 5 yıldır hicbirsekilde gebelik olmuyor.Dusuk dahi yaşamadım.Yardimci olursanız sevinirim.Benimle aynı durumu yaşayan kişiler öncelikle yazarsa sevinirim.Cok moralim bozuk cidden konuşmaya ihtiyacım var biraz
Moralimizi bozmayın hayırlı zamanı bekliyordur bebiş 😄 dr turgut aydın acıbadem atakent hastanesi çok ilgliler nazikler başarılı oldukşaronı gördüm dilersen bi araştır belki orda devam edersin görüşme ilk muayene ücretsizdi

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim.Cok moralim bozuldu.İlk tüp bebek deneyimimiz olumsuz sonuçlandı.Bende pco var eşimde ise morfolojik sıkıntı var.Opu işleminde 2 embriyom oldu 5.gune gelen.İkiside transfer edildi ama tutmadı 🥺 Çok üzgünüm çok moralim bozuk 🥺 Geriye embriyo kalmadığı için en baştan tedavi olmam gerek ama oda çok külfetli 🥺 Medicalpark floryada tedavi gordum.Bundan sonra nasıl bir süreç işler bilgisi olan paylasabilirmi 🥺 5 yıldır hicbirsekilde gebelik olmuyor.Dusuk dahi yaşamadım.Yardimci olursanız sevinirim.Benimle aynı durumu yaşayan kişiler öncelikle yazarsa sevinirim.Cok moralim bozuk cidden konuşmaya ihtiyacım var biraz
Yaaa kuzum benim senin hislerini çok iyianliyorum.Çok zor sureçler gerçekten. Allah hepimize güç kuvvet sabır versin canım. Allahtan asla ümidini kesme canim 1 yilda olmayan o isterse 1 gunde olurmuş biz elimizden geleni yapcaz eger olmuyorsa vardir onun bildigi ama pes atme sakin inanmaya devam et olacak de evet zor biliyorum insan dusuyor kalbi aciyor yuregi yaniyor her çocuk gordugunde yuregini huzun kapliyor inan ayni seyleri yasiyoruz ama allah kabul olmayacak duayi dile dusurmezmis canim doktorunla tekrardan gorustun mu olumsuz olmasinin sebebi ne olabilirmis

Merhaba canım bende tüp bebek yaptırdım iki adet embriyo kondu hatta biri aa kaliteydi ama negatif oldu , doktor bile şaşırdı 3 yıldır sebepsiz yere olmuyor, amh değerin ve hormonların nasıl ?
Merhaba canım bende tüp bebek yaptırdım iki adet embriyo kondu hatta biri aa kaliteydi ama negatif oldu , doktor bile şaşırdı 3 yıldır sebepsiz yere olmuyor, amh değerin ve hormonların nasıl ?
Merhaba. Olumsuz deneyimlerinize gerçekten çok üzüldüm. Ben de şuan transfer aşamasındayım,ilk denemem. Katil hücre paneli testi yaptırdınız mı hiç ?

Back
X