Tüp bebek negatif sonuç aldık

Ankara gürgan klinik. 5 embriyom vardı. 3 tane 3.gün, 2 tane 5. Gün hepside iyi kalite. Embriyo glue yaptılar, tutunsun diye rahime çizik atıldı ama olmadı. 3 transferimde negatif yoruldum artık 😢
Belkide farklı bir hastanede denemeniz gerekiyor olabilir artık üst üste olumsuz olması çok yıpratıcı. Başka doktorlar farklı bakış açıları size fayda sağlayabilir. Ben daha ilk transferimi olmadan, şimdiden kara kara 2. yi nasıl yaparım onu düşünüyorum psikolojim sanırım çok etkileniyor bilmiyorum gelecek ne getirir bizlere.

Belkide farklı bir hastanede denemeniz gerekiyor olabilir artık üst üste olumsuz olması çok yıpratıcı. Başka doktorlar farklı bakış açıları size fayda sağlayabilir. Ben daha ilk transferimi olmadan, şimdiden kara kara 2. yi nasıl yaparım onu düşünüyorum psikolojim sanırım çok etkileniyor bilmiyorum gelecek ne getirir bizlere.
Bende hastane değiştirmeyi düşünüyorum ama eşim azosperm tese ameliyatı oldu, hastanede bir tüp dondurulmuş sperm var o yüzden değiştirirsek nasıl olur bilmiyoruz. İnşallah sizin ilkinde tutar o kadar yıpratıcı ki bu tedavi yaşamayan anlayamaz asla

Bende hastane değiştirmeyi düşünüyorum ama eşim azosperm tese ameliyatı oldu, hastanede bir tüp dondurulmuş sperm var o yüzden değiştirirsek nasıl olur bilmiyoruz. İnşallah sizin ilkinde tutar o kadar yıpratıcı ki bu tedavi yaşamayan anlayamaz asla
Bizde de sıkıntı azosperm. Ciddi morfoloji sıkıntımız var bulunan 3-5 tanede de. Haklısınız ben olsam bende çekinirdim değişikliğe. Zaten zar zor sperm buluyoruz. Hem seviniyorum hem üzülüyorum herşey bir arada, nasıl olcak bilemiyorum, belki defalarca denemek gerekecek gücümü,inancımı kaybetmek istemiyorum

Bizde de sıkıntı azosperm. Ciddi morfoloji sıkıntımız var bulunan 3-5 tanede de. Haklısınız ben olsam bende çekinirdim değişikliğe. Zaten zar zor sperm buluyoruz. Hem seviniyorum hem üzülüyorum herşey bir arada, nasıl olcak bilemiyorum, belki defalarca denemek gerekecek gücümü,inancımı kaybetmek istemiyorum
İnşallah pozitif sonucu alırsın ilk deneme de. Stres yapma. Her şey olacağına varıyor. Bol dua ve tevekkül et. Rabbim sabır ve kolaylık versin bu yolda olan bütün arkadaşlara 🩵

İnşallah pozitif sonucu alırsın ilk deneme de. Stres yapma. Her şey olacağına varıyor. Bol dua ve tevekkül et. Rabbim sabır ve kolaylık versin bu yolda olan bütün arkadaşlara 🩵
İnşallah 🙏🏻 bende kalbimi yormayı bıraktım ve gerçekten hayırlısıysa olsun diyorum, zaten bir bebeğin dünyaya gelmesine aracı olacaksak kaderimizde varsa bir gün olacaktır. Ne yapabilirim ki :) kucağımız boş kalmaz inşallah.

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim.Cok moralim bozuldu.İlk tüp bebek deneyimimiz olumsuz sonuçlandı.Bende pco var eşimde ise morfolojik sıkıntı var.Opu işleminde 2 embriyom oldu 5.gune gelen.İkiside transfer edildi ama tutmadı 🥺 Çok üzgünüm çok moralim bozuk 🥺 Geriye embriyo kalmadığı için en baştan tedavi olmam gerek ama oda çok külfetli 🥺 Medicalpark floryada tedavi gordum.Bundan sonra nasıl bir süreç işler bilgisi olan paylasabilirmi 🥺 5 yıldır hicbirsekilde gebelik olmuyor.Dusuk dahi yaşamadım.Yardimci olursanız sevinirim.Benimle aynı durumu yaşayan kişiler öncelikle yazarsa sevinirim.Cok moralim bozuk cidden konuşmaya ihtiyacım

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim.Cok moralim bozuldu.İlk tüp bebek deneyimimiz olumsuz sonuçlandı.Bende pco var eşimde ise morfolojik sıkıntı var.Opu işleminde 2 embriyom oldu 5.gune gelen.İkiside transfer edildi ama tutmadı 🥺 Çok üzgünüm çok moralim bozuk 🥺 Geriye embriyo kalmadığı için en baştan tedavi olmam gerek ama oda çok külfetli 🥺 Medicalpark floryada tedavi gordum.Bundan sonra nasıl bir süreç işler bilgisi olan paylasabilirmi 🥺 5 yıldır hicbirsekilde gebelik olmuyor.Dusuk dahi yaşamadım.Yardimci olursanız sevinirim.Benimle aynı durumu yaşayan kişiler öncelikle yazarsa sevinirim.Cok moralim bozuk cidden konuşmaya ihtiyacım var biraz
Meraba. Canım uzme kendini ilk once. Bende 2 deme yaptım ve ikiside tutmadı. 3. Denememde tuttu.

Prof.Dr. Faruk Buyru sayesinde kıcagıma aldım ben bebeğimi. İlk gebeliğinde doğl yolla hamile kaldım bir bebeğim vardı.2. Bebeğim ivf yoluyla kucagıma aldım. Ama önce aslında riskli gebelik uzmanlık olan sonradan tüp bebekte yapmaya başlayan ilk gebeliğimdeki doktoruma gittim o yaptı tüp bebek ama sonuc kalitesiz yumurta cıktı ve boşa masraf.2 ay dinlendim ve internetten Faruk Hocayı buldum 2 ay icinde de başarılı operasyonla hamile kaldım. Doktoru cok iyi araştırın muhakkak tecrübeli tüp bebek uzmanı olmalı

Canım doç dr yasemin çekmezi mi bir araştırsan acaba. Çok iyi ve tecrübeli bir doktor. Önce Allah ol diyecek tabi ama ..

genetik olarak sağlıklı embriyolarla bile ortalama 3 deneme başına 1 canlı doğum gibi bir istatistik var yabancı kaynaklarda. çok zor bir durum fakat galiba sürecin kendisi uzun sürmesi beklenen bir süreç. ilk seferde başarılı olmak çok sık yaşanan bir durum değil gibi duruyor forumlara bakınca. ama elbette sindirmesi çok zor. bundan sonrası çok daha kolay olur umarım sizi için <3

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim.Cok moralim bozuldu.İlk tüp bebek deneyimimiz olumsuz sonuçlandı.Bende pco var eşimde ise morfolojik sıkıntı var.Opu işleminde 2 embriyom oldu 5.gune gelen.İkiside transfer edildi ama tutmadı 🥺 Çok üzgünüm çok moralim bozuk 🥺 Geriye embriyo kalmadığı için en baştan tedavi olmam gerek ama oda çok külfetli 🥺 Medicalpark floryada tedavi gordum.Bundan sonra nasıl bir süreç işler bilgisi olan paylasabilirmi 🥺 5 yıldır hicbirsekilde gebelik olmuyor.Dusuk dahi yaşamadım.Yardimci olursanız sevinirim.Benimle aynı durumu yaşayan kişiler öncelikle yazarsa sevinirim.Cok moralim bozuk cidden konuşmaya ihtiyacım var biraz
Merhaba canım bende tüp bebek yaptırdım iki adet embriyo kondu hatta biri aa kaliteydi ama negatif oldu , doktor bile şaşırdı 3 yıldır sebepsiz yere olmuyor, amh değerin ve hormonların nasıl ?

Prof.Dr. Faruk Buyru. Ben doktorum kendim internetten araştırıp dinleyerek buldum. En bilimsel konusan doktor oldugu icin sectim ne kadar teşekkür etsem az doktor beye🙏

Moralinizi bozmayın benim de ilk denemem olumsuzdu ama doktoru hatalı seçtim gittim ilk dogumumda gittiğim doktora gittim adama periontologtu. Doktor çok ama çok önemli tespitleri ne gercekci konusuyor mu önce bunları anlayın. Gerekirse doktor değiştirin muhakkak deneyimli doktor secin. Vitaminler önemli değil diyorlar ama instgramda İdil Bozkurt diye bir embriyolog var ben kendisinin her söylediğini yaptım. 2. Gittiğim doktorumda ilk denemede hamile kaldım.8 ay önce de doğum yaptım. Canınızı sıkmayın sizde bebeğinize kavusacaksınız🙏

İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız sizin için dua edicem🙏 Nasıl dayandiniz 8 kere tüp bebek stresine hem psikolojik hemde maddi açıdan sizi tebrik ediyorum.Ben şuan yıkılmış ve inanılmaz depresif bir ruh halindeyim.Cok umutluyduk doktorda olumsuz konusmamisti hiç 🥺
Amin..inşallah hepimiz alırız kucağımıza..
Gerçekten manevi olafak çok yiprandik .toparlanması 1 yılı buluyordu .
Maddi olarak çevremdekiler ailem yardımcı oluyordu..Allah'ım cümlemize nasip etsin..8 denemee artık kredi çekerek başladık..çok şükür tuttu ..hayirlsi ile kucağıma alırım inşallah 🤲

Back
X