• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek negatif sonuçtan sonra

Bebeğim nasılsın bugün umarım regl olmuşsundur. Olmadıysada problem yapma canım biraz daha bekle biliyorsun stres de biraz da geciktirir. Canım tedavi döneminde yumurtalıklar bir senede üreteceği yumurtayı bir ayda üretiyor aşırı hormon aldığı için, o nedenle kendini toparlaması zaman alabiliyor. Herşeyin yolunda olmasını istiyoruz değilmi, o zaman bekleyeceğiz canımcım.

Merhaba canım sabahtan beri işlerim yoğun giremedim siteye ama aklımda sende kaldı iyice toparlandınmı ikizlerimiz ve sen çok daha iyisinizdir umarım. Bekliyorum belimin ağrıması bana adet olucakmışım gibi geliyor haftasonunuda geçireyim olmazsa dr a gidicem. Kısmet her şey. Ben acele ediyorum şimdi senin bir kız bir erkek olursa benimde olsun kızımı sana verip senin kızınıda oğluma istiycem kaçırmıyayım bu şansı.işin şakası bu duyguyu tamış olman beni çok mutlu ediyor kendine çok iyi bak canım.:1hug:

Merhaba canım sabahtan beri işlerim yoğun giremedim siteye ama aklımda sende kaldı iyice toparlandınmı ikizlerimiz ve sen çok daha iyisinizdir umarım. Bekliyorum belimin ağrıması bana adet olucakmışım gibi geliyor haftasonunuda geçireyim olmazsa dr a gidicem. Kısmet her şey. Ben acele ediyorum şimdi senin bir kız bir erkek olursa benimde olsun kızımı sana verip senin kızınıda oğluma istiycem kaçırmıyayım bu şansı.işin şakası bu duyguyu tamış olman beni çok mutlu ediyor kendine çok iyi bak canım.:1hug:

ooooo bakıyomda... Vermem ben kızımı uzaklara oğlun yakışıklı olursa başka tabi...

Ebrizm Bende Daha Adet Olmadim Bugün Doktora Gittimmmm... çok Küçük Bir Kist Varmiş Gebelik Testi Yapti Ona Göre Ilaç Vericek...

Ebrizm nerelerdesin canım kaç gündür yoksun merak ettim seni, dr a gidecektin.

Ebrizm nerelerdesin canım kaç gündür yoksun merak ettim seni, dr a gidecektin.

Ctesi dr a gittim canım. Tahliller yapıldı usg yede girdim. Sonuç hem sevindirici hem üzücü fsh ım 10 a düştü ama tsh 5.6 yarın t3 t4 için tekrar gidicem.Sonuca göre sintigrafi çektiricekmişim falan uzun iş yani.Bu arada ginera doğum kontrol ilacına başlattı yine dr um 20. gün troid sonucuna göre tabi lucrinle iğnelereime başlıycam martın ilk haftası yeniden denemiş olucam kısmetse. ' gündür hastanelerde uğraşıyorum ilaçlar için heyete girmem gerekiyormuş yeniden tedavinin raporu 3 deneme için geçerliymiş ama ilaç için her defasında başvurmak gerekiyormuş.hayırlısı inşallah belki benimde şansım bu defa güler. Sen nasılsın canım bebişlerimiz nasıl varmı sıkıntıların kendine çok dikkat et canım.öpüldün.

EBRİZMCİM ÖZELDENDE MESAJ YOLLAMAK AYRI Bİ DERT YOK BİLMEM KAÇ SANİYE SONRA DENEYİN DİYİP DURUYOR HATA OLUŞUYOMUŞŞ. CANIM DOĞAL BİRŞEYLER ALARAK TAKVİYE YAPAMAZMISIN ACABA NEBİLİM FAYDASI OLAN ŞEYLER VARDIR BELKİ? AFACANLAR NAZ YAPIYORDA ONDAN BU TERSLİKLER.... BİLİYORSUNKİ EN ÖNEMLİSİ MENOPOZA GİRMEMEK BU SORUNLAR İLAÇLARLA FİLAN ÇÖZÜLÜR EN AZINDAN SADECE BİRAZ ZAMAN KAYBI E BUNADA ŞÜKÜR DİMİ a.s BENİM İLACIM CUMA SABAH BİTİCEK ANCAK ONDAN SONRA OLURUM BU ARADA LEKELER GELİP DURUYOR AMA REGLY'LEMİ ALAKALI BİLMİYORUM ÇÜNKÜ 3 4 GÜNDÜR VAJİNA AĞZINDA SİVİLCE GİBİ BİRŞEY ÇIKMIŞ ACAYİP KAŞINIYOR BELKİDE ONDAN GELİYOR EH SIKINTILAR PEŞ PEŞE GELİYOR İŞTE.

EBRİZMCİM ÖZELDENDE MESAJ YOLLAMAK AYRI Bİ DERT YOK BİLMEM KAÇ SANİYE SONRA DENEYİN DİYİP DURUYOR HATA OLUŞUYOMUŞŞ. CANIM DOĞAL BİRŞEYLER ALARAK TAKVİYE YAPAMAZMISIN ACABA NEBİLİM FAYDASI OLAN ŞEYLER VARDIR BELKİ? AFACANLAR NAZ YAPIYORDA ONDAN BU TERSLİKLER.... BİLİYORSUNKİ EN ÖNEMLİSİ MENOPOZA GİRMEMEK BU SORUNLAR İLAÇLARLA FİLAN ÇÖZÜLÜR EN AZINDAN SADECE BİRAZ ZAMAN KAYBI E BUNADA ŞÜKÜR DİMİ a.s BENİM İLACIM CUMA SABAH BİTİCEK ANCAK ONDAN SONRA OLURUM BU ARADA LEKELER GELİP DURUYOR AMA REGLY'LEMİ ALAKALI BİLMİYORUM ÇÜNKÜ 3 4 GÜNDÜR VAJİNA AĞZINDA SİVİLCE GİBİ BİRŞEY ÇIKMIŞ ACAYİP KAŞINIYOR BELKİDE ONDAN GELİYOR EH SIKINTILAR PEŞ PEŞE GELİYOR İŞTE.

aynen bende özelde yazmak için 15-20 dk beklemek zorunda kalıyorum burdada özel yazıyoruz diye kilitliyorlar anlamadım ben bu işi nerede dertleşicez artık. İnşallah regl oluyorsundur canım o kadar çok oynadık ki vücudumuzla her şey çıkıyor işte. Ne yapalım kısmetimizde bu varmış. hipotroid için doğla bir şeyler bulamadım yarında gideyimde bakalım sonuç ne olucak.Sendende güzel haberleri en kısa zamanda alırız inşallah canım.

günaydınnnnnnnn. nasılsınız arkadaşlarım inşallah hepiniz iyisinizdir. Ben bu gün tüm olumsuzluklara rağmen çok iyiyim tsh yüksek çıkyor bu gün sintigrafi ve t3 t4 tahlillerimi verdim öğleden sonra sonuç ama her şey yoluna girecek gibi hissediyorum. Senin içinde aynısını hissediyorum gülserencim inşallah bir dahaki denemelerimizde bizde müjdeler vericez. Doudou nasılsın canım bebişlerimiz nasıl seni üzüp yormuyorlardır umarım çok öpüyorum sizleri.

günaydınnnnnnnn. nasılsınız arkadaşlarım inşallah hepiniz iyisinizdir. Ben bu gün tüm olumsuzluklara rağmen çok iyiyim tsh yüksek çıkyor bu gün sintigrafi ve t3 t4 tahlillerimi verdim öğleden sonra sonuç ama her şey yoluna girecek gibi hissediyorum. Senin içinde aynısını hissediyorum gülserencim inşallah bir dahaki denemelerimizde bizde müjdeler vericez. Doudou nasılsın canım bebişlerimiz nasıl seni üzüp yormuyorlardır umarım çok öpüyorum sizleri.

İNŞALLAH CANIM UMUTLARIMIZA KAVUŞMAK İÇİN SABRETMEMİZ GEREKİYOR.... AY AKLIMA UÇURTMAYI VURMASINLAR FİLMİ GELDİ NE ALAKAYSA..... BU ARADA ACELE ABLİŞİMİN BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNDEN HABERİNİZ VARMI? TAM TAHMİN ETTİĞİM GİBİ ÇIKTI... BENDE HAYIRLISIYLA BİR REGLY OLSAYDIMDA 3. REGLY'E SADECE 1 ADIM KALMIŞ OLUCAKTI...

Ah canım iyiyim desemmi bilmiyorum birkaç gündür lekelenme oluyor çok korkuyorum :çok üzgünüm: Bol bol dinleniyorum ama niye oluyo bilmiyorum İnşallah düzelirim . Senin işlemlerini de dört gözle bekliyorum. İnşallah iyi gidecek herşey.

Ah canım iyiyim desemmi bilmiyorum birkaç gündür lekelenme oluyor çok korkuyorum :çok üzgünüm: Bol bol dinleniyorum ama niye oluyo bilmiyorum İnşallah düzelirim . Senin işlemlerini de dört gözle bekliyorum. İnşallah iyi gidecek herşey.

BENCE DERT EDİCEĞİN BİR SORUN DİİL ÇÜNKÜ OKUDUKLARIMA GÖRE BİRÇOK HAMİLE BAYANLARIN YAŞADIĞI BİR DURUM... YA CANIM BEN DAHA ÖNCEDE SORMUŞTUM AMA CEVABI GÖREMEDİM SENİN KAÇINCI DENEMENDİ BU?

BENCE DERT EDİCEĞİN BİR SORUN DİİL ÇÜNKÜ OKUDUKLARIMA GÖRE BİRÇOK HAMİLE BAYANLARIN YAŞADIĞI BİR DURUM... YA CANIM BEN DAHA ÖNCEDE SORMUŞTUM AMA CEVABI GÖREMEDİM SENİN KAÇINCI DENEMENDİ BU?

Bu benim üçüncü denememdi canım.

Back
X