- 13 Mart 2019
- 1.252
- 478
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım çok üzüldüm dualarımda seni de ekliyordum hep maalesef bende negatifi aldım kısmet değilmişMerhaba arkadaşlar ne yazık ki 8 Eylül'de olan transferi cuma günü negatif sonuç ile öğrendim...ilaçları iğneleri bıraktım haliyle...ne zaman etkisi gecer ilaçların.. kalp atisim bı tık hızlı atiyor normalse döner mi ...bu durumu yaşayan varmı
İnşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınızMerhaba arkadaşlar ne yazık ki 8 Eylül'de olan transferi cuma günü negatif sonuç ile öğrendim...ilaçları iğneleri bıraktım haliyle...ne zaman etkisi gecer ilaçların.. kalp atisim bı tık hızlı atiyor normalse döner mi ...bu durumu yaşayan varmı
Ah ah sorma canım olmadı...onkadar ağrı sancı...regl de oldum ay yok böyle ağrı.kramplae mav oldum.pihti geldianca hafifledi...evet kalp atisim hızlı hala...ilaç etkileri gitse kendime gelsem...bende de kalmadı hiç bişe..Aralık gibi gel gel dedi Dr bilemiyorum keşke tutsaudiMerhaba canım çok üzüldüm dualarımda seni de ekliyordum hep maalesef bende negatifi aldım kısmet değilmişbende 3-4 günde geçti etkileri hatta 5.günü de regl oldum benimde bazen kalp atışım öyleydi özellikle de sırt üstü yattığımda ama ilaçları kullandığım zaman daha çok hissediyordum çok şükür geçti benim geride embriyom da yok sende var mı canım başlayacak mısın tekrar
Bu ay yoğun kanama pıhtı şeklinde gelmesi vs normalmiş zaten bende ekim ayında tekrar başlayacağım inşallah bu süre zarfında da doktorum genetik bir sorun olabilir tutunmama sebebi dedi karyotip yaptıracağım bir de kendi isteğim ile nk hücre paneline baktıracağım (katil hücre) doktor buna gerek görmedi ama ben beklemişken hepsini öğrenip kafam daha rahat bir şekilde ilerlemek istiyorum açıkcası bir sorun varsa öğrenelim diye düşünüyorum inşallah yoktur ama bilemiyorum yinede senin tedavi olma sebebin neydi canım bende amh düşük eşimde de sayı hız vs düşükAh ah sorma canım olmadı...onkadar ağrı sancı...regl de oldum ay yok böyle ağrı.kramplae mav oldum.pihti geldianca hafifledi...evet kalp atisim hızlı hala...ilaç etkileri gitse kendime gelsem...bende de kalmadı hiç bişe..Aralık gibi gel gel dedi Dr bilemiyorum keşke tutsaudi![]()
Ay çok fena idi sancısı mav oldum..biraz büyükçe pıhtı geldi de rahat ettim...aynen ilaç iğne etksisi ile olurmuşBu ay yoğun kanama pıhtı şeklinde gelmesi vs normalmiş zaten bende ekim ayında tekrar başlayacağım inşallah bu süre zarfında da doktorum genetik bir sorun olabilir tutunmama sebebi dedi karyotip yaptıracağım bir de kendi isteğim ile nk hücre paneline baktıracağım (katil hücre) doktor buna gerek görmedi ama ben beklemişken hepsini öğrenip kafam daha rahat bir şekilde ilerlemek istiyorum açıkcası bir sorun varsa öğrenelim diye düşünüyorum inşallah yoktur ama bilemiyorum yinede senin tedavi olma sebebin neydi canım bende amh düşük eşimde de sayı hız vs düşük
Valla bana 3.gün iyi kalite demişti çok ümitli konuşuluyordu ama nedense benim içime doğmuş gibi benim hiç ümidim yoktu bende aynı durumdayım valla yaşım 33 amh da en son 0,43 dü sende nasıl canımAy çok fena idi sancısı mav oldum..biraz büyükçe pıhtı geldi de rahat ettim...aynen ilaç iğne etksisi ile olurmuşbanada Aralık gibi başlayalım dedi bakalım ne olacak...her şey normaldi.transferde güzel gecti..3.gun orta kalite de idi ama işte tutmadı..amh benimde düşük..eşimde de sınırda...yaşta ilerliyor vallahi şaşırdım bende
Çok teşekkür ediyorum allah razı olsun pes etmiyorum tabiki imkanlar el verdiği sürece peşini bırakmam inşallahİkinize de çok geçmiş olsun acınızı tüm kalbimle yaşadım ama nolur pes etmeyin Allah verdikten sonra imkansız diye bir şey yoktur![]()
Benim de 3. Gün iyi kalite 2 tane dondurulmuş embriyom var yaşım 27 ama benim de 0.48 korkuyorum benim de tutmicak diye kızlar Allah hepimize sabır versinValla bana 3.gün iyi kalite demişti çok ümitli konuşuluyordu ama nedense benim içime doğmuş gibi benim hiç ümidim yoktu bende aynı durumdayım valla yaşım 33 amh da en son 0,43 dü sende nasıl canım
Diyorum erken mi test verdim yok... gelişimi yavaştır yok...dikkat ettim vs yok olması...nasip canim vardır bı zamanı inşallah...39 yaşım amh da o civarlarda...yumurtalarimda yavaş yavaş gidiyormuş...bugün anca merkeze gittim eşimle çocuk goresim yok..napcam bilemiyorumValla bana 3.gün iyi kalite demişti çok ümitli konuşuluyordu ama nedense benim içime doğmuş gibi benim hiç ümidim yoktu bende aynı durumdayım valla yaşım 33 amh da en son 0,43 dü sende nasıl canım
Yaşınız genç her zaman genç hastaların şansı daha çok diyorlar gerçi zaten amh düşüklüğünün hamile kalıp kalmamakla da alakası yok diyorlar doktorlar hayırlısıyla tutunup sağlıkla ilerleyip kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim de 3. Gün iyi kalite 2 tane dondurulmuş embriyom var yaşım 27 ama benim de 0.48 korkuyorum benim de tutmicak diye kızlar Allah hepimize sabır versin
Evet benim ilktiİkinizin de ilk denemesi miydi
Gerçekten çok zor bir psikolojiymiş zamansız saçma sapan şeylere ağlama krizleri ne bileyim allahım sabrımızı arttırsın duadan başka çaremiz yok allahım ikinci de tutunmayı nasip eylesin inşallahDiyorum erken mi test verdim yok... gelişimi yavaştır yok...dikkat ettim vs yok olması...nasip canim vardır bı zamanı inşallah...39 yaşım amh da o civarlarda...yumurtalarimda yavaş yavaş gidiyormuş...bugün anca merkeze gittim eşimle çocuk goresim yok..napcam bilemiyorum![]()