Tüp bebek olumsuz

tuvbarr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
20
5
1
32
İlk bu konuyu açtığımda heyecanlıydım.İğneler ver ve opuya az kalmıştı.
Ama şu an döndüğümde yumurtalarımın kalitesiz embriyomun kalitesiz olduğunu öğrendim.
Ve her şey boşa gitti.
Şimdi 3 4 aylık bir tedavi alacağıımı öğrendim.
Yumurta kalitemi nasıl arttırabilirim?

Canim yasin kac , amh mi düşük

Sperm faktörünüz varmı? Sorun kimdeydi

Yaşım 29 amh hakkında doktor bir şey demedi aslında rezervin vs çok iyi dedi.
Sperm sayısı da düşük.Ama biz hep en azından benim açımdan iyi dedik.Taki opuya kadar opudan sonra yumurtan çok kalitesiz dedi ve çokta çeşitliymiş standart değilmiş.Embriyolarım 3 tane oldu ikisi kalitesiz biri normal.Doktor çağırdı beni bu şekilde düşük riskin yüksek parandan da psikolojik de etkilenmeni istemem gel biz bunu 5.güne kadar bekleyelim dedi.Bekledik ikisi 3.gün gitmiş.Normal olanda 4.günde ...

Benim ilk opuda 4 tane 5. Gün embriyom oluşmuştu gayet iyidiler ama gebeliğin devamı gelmedi.
2. Opuda 15 yumurtadan hiç biri 5. Güne ulaşmadı sperm kaynaklıda olabilir dendi. Şimdi başka bir merkezde bidaha opu oldum dün 14 yumurta toplandı nekadarı 5. Güne ulaşacak bilmiyoruz henüz doktor 14 taneden mutlaka gelişen olur dedi. Neden kaynaklı bizde bilmiyoruz şuanda

Çok geçmiş olsun.. umarım bundan sonra ki süreçte sağlıklı embriyolariniz olur. 3 4 aylık nasıl bir tedavi alacakmissiniz? Prp gibi bir işlem mi yapacak doktorunuz..

Sanırım en önemli şey stres.
Kafamızı rahatlatıp tevekkül ederek devam etmemiz gerekiyor.
Sabretmemiz gerekiyor inşallah çok güzel sonuçlar olur gebelikle sonuçlanıp sağlıkla kucağına alırsın

Çok geçmiş olsun.. umarım bundan sonra ki süreçte sağlıklı embriyolariniz olur. 3 4 aylık nasıl bir tedavi alacakmissiniz? Prp gibi bir işlem mi yapacak doktorunuz..
O konuda hiç bilgim yok.Sadece tedavi olacağımı biliyorum.Adetim olduğı gün görüşmeye gideceğim

Merhabalar d3k2, omega3, qoenzim q10 gibi vitaminleri doktorunuza sorup alabilirsiniz önceden ya da proman ve prowomen gibi komplex vitaminler var eşinizle birlikte kullanabilirsiniz. Tabi bunları doktora danismakta fayda var. İnşallah bir sonraki denemede olumlu sonuç alırsınız

Merhaba, aynı sorunu yaşıyormuşuz yazmak istedim bende 28 yaşındayım amh 4,61 hormonlar da düzgün ,adet düzenli geliyor,yumurtalıklar pkos görüntüsünde,bide kistim var 4,5 cm dermoit kisti ama sorun olmayqcğını söylediler hep, eşimde de sorun ,tüp bebek denemiştik ağustosta, 14 taneden 2 tanesi döllendi 3. Ve 4. Gün embriyosu olarak,transfer etmediler aynı sizdeki gibi düşük olur paranız boşa gitmesin dediler ,yumurtaların kalitesiz dediler ,3 ay mfk takviyelerini kullandık ,3 ayda bekledik ,fayda etmedi malesef, az önce araştırırken dhea testi yumurta kalitesini gösteriyormuş,ben 4-5 ay önce baktırmıştım 198 çıkmış,bu rakamın 300-350 olması gerekiyormuş,biesteron öneriliyormuş kalite için,size bu konuda doktorunuz bişey önerdi mi merak ettim,bizim doktor hiçbişey söylemedi önermedi de,öncesinde hiç takviye de kullandırmadı,bu dhea hormonuna da baktırmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…