Yaşım 29 amh hakkında doktor bir şey demedi aslında rezervin vs çok iyi dedi.
Sperm sayısı da düşük.Ama biz hep en azından benim açımdan iyi dedik.Taki opuya kadar opudan sonra yumurtan çok kalitesiz dedi ve çokta çeşitliymiş standart değilmiş.Embriyolarım 3 tane oldu ikisi kalitesiz biri normal.Doktor çağırdı beni bu şekilde düşük riskin yüksek parandan da psikolojik de etkilenmeni istemem gel biz bunu 5.güne kadar bekleyelim dedi.Bekledik ikisi 3.gün gitmiş.Normal olanda 4.günde ...
Merhaba, aynı sorunu yaşıyormuşuz yazmak istedim bende 28 yaşındayım amh 4,61 hormonlar da düzgün ,adet düzenli geliyor,yumurtalıklar pkos görüntüsünde,bide kistim var 4,5 cm dermoit kisti ama sorun olmayqcğını söylediler hep, eşimde de sorun ,
tüp bebek denemiştik ağustosta, 14 taneden 2 tanesi döllendi 3. Ve 4. Gün embriyosu olarak,transfer etmediler aynı sizdeki gibi düşük olur paranız boşa gitmesin dediler ,yumurtaların kalitesiz dediler ,3 ay mfk takviyelerini kullandık ,3 ayda bekledik ,fayda etmedi malesef, az önce araştırırken dhea testi yumurta kalitesini gösteriyormuş,ben 4-5 ay önce baktırmıştım 198 çıkmış,bu rakamın 300-350 olması gerekiyormuş,biesteron öneriliyormuş kalite için,size bu konuda doktorunuz bişey önerdi mi merak ettim,bizim doktor hiçbişey söylemedi önermedi de,öncesinde hiç takviye de kullandırmadı,bu dhea hormonuna da baktırmadı