Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 3.gün taze embriyo Dün transferin 8.günüydü testim negatif geldi bu saatten sonrada pozitife dönmez diye düşünüyorum. İlaçları yarın bırakmayı düşünüyorum.
8.gündü transfer günü hariçKaç gün olmuştu test yaptığınızda?
Hem 3 hem 5 farklı zamanlarda mı transfer ettirmiştinizBen 3. ve 5. gün embriyosunu 10. gün kaset testte öğrenmiştim, 2 gün daha bekleyin isterseniz ilaçları bırakmadan
10. günden sonra daha net çıkıyor sonuç diyorlar, olmazsa yarın tekrar yapın, inşallah pozitife döner8.gündü transfer günü hariç
Hem 3 hem 5 farklı zamanlarda mı transfer ettirmiştiniz
İnşallah yarın adet günüm zaten. Sağolun10. günden sonra daha net çıkıyor sonuç diyorlar, olmazsa yarın tekrar yapın, inşallah pozitife döner![]()
8 gün erken ama canım bence 12 14ü bekle mutlaka. Benim bugün 12.günüm yarını beklemem söylendi. Kan tahlilinde mi negatifi gördün idrar mı?Benimde 3.gün taze embriyo Dün transferin 8.günüydü testim negatif geldi bu saatten sonrada pozitife dönmez diye düşünüyorum. İlaçları yarın bırakmayı düşünüyorum.
11.günüm de test yaptırdımKaç gün olmuştu test yaptığınızda?
Biliyorum çok zor bir ihtimal ama olmazları olduran Rabbim var. ümitsizlik de etmek istemiyorum ama gerçek olan da ortadamerhaba malesef malesef hiç dönmezdenilecek kadar küçük bir ihtimal
Muhtemelen pozitife dönmez11.günüm de test yaptırdım
Bence de öyle. Peki tüp bebek de geç döllenme diye bir durum söz konusu olabilir mi?Muhtemelen pozitife dönmez![]()
İdrarda. Erken ama 8 de 9 da pozitif olanları görünce benim de varsa çıkar diye düşünüyorum8 gün erken ama canım bence 12 14ü bekle mutlaka. Benim bugün 12.günüm yarını beklemem söylendi. Kan tahlilinde mi negatifi gördün idrar mı?
Tüp bebekte döllenmiş embriyo haline gelmiş koyuyorlar döllenme normal yada aşılama da oluyoBence de öyle. Peki tüp bebek de geç döllenme diye bir durum söz konusu olabilir mi?
çok haklısın.. aynı yollardan defalarca geçmiş biri olarak çok iyi anlıyorumBiliyorum çok zor bir ihtimal ama olmazları olduran Rabbim var. ümitsizlik de etmek istemiyorum ama gerçek olan da ortadabüyük bir kısır döngü içindeyim
Doğru söylüyorsun bende o mantıkla test verdim boyumun ölçüsünü aldımİdrarda. Erken ama 8 de 9 da pozitif olanları görünce benim de varsa çıkar diye düşünüyorum
Yapacak bir şey yok maalesef. Doğru ve hayrlı zaman değilmiş. Ben yine yarın test vereceğim ama yine de. İlaçlara da devam ediyorumçok haklısın.. aynı yollardan defalarca geçmiş biri olarak çok iyi anlıyorum