Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acik kirmizi Kanin geldigi gun dediler bana memorial daArkadaslae merhaba, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Lekelenme şeklinde gelen pembe akıntı adetin ilk günü sayılır mi? Yani ertesi gün her türlü tüp bebek için tedaviye başlanır mi?
Açık kırmızı kan iç camasirimda gördüm ama devamı geldi gün içerisinde. O yüzden kafam karisikAcik kirmizi Kanin geldigi gun dediler bana memorial da
Devamı gelmediAçık kırmızı kan iç camasirimda gördüm ama devamı geldi gün içerisinde. O yüzden kafam karisik
Ogleden sonra da sayilmaz demislerdi banaDevamı gelmedi
AnlayamadimOgleden sonra da sayilmaz demislerdi bana
Evet
Evet , teşekküler çok güzel anlattınız:) ben her türlü yarın doktora gidiyorum kontrol için o halde :) oohh içim rahatladiBen bu durumu farklı farklı bir çok dr a sordum. Beklenen adet tarihimizde hafif lekelenme ya da kahverengi illa ki kıpkırmızı kan olmasına gerek olmadan o gün adetin 1. Günü sayılıyor. Benim her ay öyle olur çünkü adetimin 1.Günü leke olur hatta 24 saat hiç birşey gelmediği bile olur çoğunlukla tam manasıyla 3. Günü sökülürüm ama 1. Günü bellidir leke geldiği gün. Anlatabildim mi bilemiyorum![]()
Ben tecrübemi paylaşıyorum, yaşım da epey varEvet , teşekküler çok güzel anlattınız:) ben her türlü yarın doktora gidiyorum kontrol için o halde :) oohh içim rahatladi
Bana sokuldugun gun adetin birinci gunu sayilir dediler hep bugune kadar, cunku bendede hep 2/3 gun kahverengi lekelenmelerim olur sonra sokulurum.Arkadaslae merhaba, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Lekelenme şeklinde gelen pembe akıntı adetin ilk günü sayılır mi? Yani ertesi gün her türlü tüp bebek için tedaviye başlanır mi?
Merhaba bende tüp bebek tedavisindeyim şuan ilk gün den itibaren adet günü sayılıyor bana adetinizin ilk günü arayın dediler 3 gününe randevu verdiler aynı günde ilaçlara başladık genelde 2. Yada 3. Günü randevu veriyorlar siz boşa zaman kaybetmeyinBana sokuldugun gun adetin birinci gunu sayilir dediler hep bugune kadar, cunku bendede hep 2/3 gun kahverengi lekelenmelerim olur sonra sokulurum.
Benimde tedavim basladi, yumurta toplama islemi bittiMerhaba bende tüp bebek tedavisindeyim şuan ilk gün den itibaren adet günü sayılıyor bana adetinizin ilk günü arayın dediler 3 gününe randevu verdiler aynı günde ilaçlara başladık genelde 2. Yada 3. Günü randevu veriyorlar siz boşa zaman kaybetmeyin
Aminnn rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat versin inşallahBenimde tedavim basladi, yumurta toplama islemi bittiSuan rahim dinlendirme asamasindayizzn
![]()
Hayirli olsun sizede![]()