• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek öncesi domuz gribi aşısı

esraberat

zeynep*elif*ikra
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
774
18
643
arkadaşlar çok kafam karıştı ya..hamileler domuz gribinde risk grubundaymış..peki tüp bebek denememe yaklaşık 20-25 gün var şimdi aşı olabilir miyim eğer hamile kalırsam bebeğe bi zararı olur mu? aynı durumda olup aşı olan var mı? siz ne yapardınız?
 
mmmm zor bi soru kardeş....

başbakana mı inansak,sağlık bakanına mı gibi bişey yani...

tüp bebek yaptıracağın doktora sor bence,en doğru yanıtı o verir sana...

sevgiler canımmm....
 
merhaba esraberat guzel bir soru sormussun ben su anda tup bebek tedavisindeyim ignelerimi vuruluyorum bizede hastaneden kagit geldi domuz giribi asisi icin fakat bizde o zamanlar tup bebek tedavisi icin baslamak uzeredeydik esim cok arastirmasini yapti eger domuz giribi asisi vurulacaksan tup bebek tedavisini biraz daha ileri tarihe atmak gerekiyormus bizde cok dusunduk fakat domuz giribi asisi vurulmaktan vazgectik beslenmene dikkat et bu aralar o kadar bu arada tup bebek tedavin hayirlisi olsun.
 
Back
X