Bilginiz yanlış. Hsg de sadece yumurtalıkların açık olup olmadığına bakılmaz.Tup bebekte hsg çekiminin pek önemi yok diye biliyorum. Bi arkadaşımin 2 tüpü de alındı mesela gebelik için tüp bebek tek seçenekleri. Bu durumda hsg tüp bebek için bi anlam ifade etmiyo. Ama asilama yumurtalik takibi vs için hsg gerekli. Ben tedaviye başlarken sormuştum doktoruma istemedi hsg
Merhaba. Yapışıklık olduğunda belirtiniz oldu mu adet azalmasi gibi? Ve yapışıklık tam olarak neredeydi filmde? Benim de kürtajdan sonra yapışıklık olmuş histereskopi olucam bu ay doktorum beni çok korkuttu açıklayabilir açılmazsa transfer de olmaz gebelik de dedi dünyam başıma yıkıldı o an. Sonra birkaç doktora sordum açılır bu inşallah gibi konuştularBen daha önce kürtaj olmuştum ondan kaynaklı yapışıklık olmus canim .o yüzden histeroskopi oldum.simdiki gttigim Dr da sanırım emin olmak için yeniden istedi.evet tedavi şeklim henüz net değil.oncelimle hsg cekilcem o zaman söyler sanırım
Şöyle anlatayım ben başta hiç anlamadım ama adetlerim normalde 5gun sürerken kürtajdan snra 3gunde biter olmuştu .snrasinda rahimde yapışıklık var dedi doktor öle çok zorlu şey değil dedi.bikac yerde nokta nokta görünüyordu .ondan dolayı yeniden gebelik olmamıştı .snra histeroskopi oldum açtık dedi .sende çok fazla mıymış yapisiklikMerhaba. Yapışıklık olduğunda belirtiniz oldu mu adet azalmasi gibi? Ve yapışıklık tam olarak neredeydi filmde? Benim de kürtajdan sonra yapışıklık olmuş histereskopi olucam bu ay doktorum beni çok korkuttu açıklayabilir açılmazsa transfer de olmaz gebelik de dedi dünyam başıma yıkıldı o an. Sonra birkaç doktora sordum açılır bu inşallah gibi konuştular
Henüz tedavi şeklim belli değil bunda farklı Dr a gtmistim yeniden hsg isteyince kafam karıştı .ve ilk kendi Dr na gitmeye karar verdim.o da şimdi gerek yoktu der diye.Bilginiz yanlış. Hsg de sadece yumurtalıkların açık olup olmadığına bakılmaz.
Hsg de rahmin şekline, rahim duvarına, bebeğinin tutunacağı alanın yeterliliğine, rahim ağzının uzunluğuna, rahim kaslarına bakılır.
Tüp bebek için bunların önemi yoksa erkeğe transfer etsinler yumurtaları ne gereği var o zaman?
Eozlemtsn canım benim hsg, hyfosy ve histeroskopi sonrası doktorun uygun tedavi periodunu beliriyor. İlk yumurtaların büyültülüyor sonrasında anestezi ile OPU işlemin gerçekleşiyor yani yumurtaların toplanıyor. Tahmini dinlendirmek embriyonu dondurmak doktorunun tercihine kalmış. Transfer günün belirleniyor bu defa ise rahim hazırlanıyor gebeliğe ve transferini oluyorsun.
Benim de aynı oldu. Kürtajdan sonra ilk 4 adetim 6gun süren yoğun ve akiskandi pıhtı dahi yoktu. Son iki ay ise 3 günde biten koyu kıvamlı pihtili adet oldum. Hsg de yapışıklık çıktı ama rahim ağzında görselde bakabilirsiniz. Benim doktorum neden böyle karamsar konuştu anlamadım büyük bir korku ile histereskopiyi bekliyorum ya açılmazsa diyeŞöyle anlatayım ben başta hiç anlamadım ama adetlerim normalde 5gun sürerken kürtajdan snra 3gunde biter olmuştu .snrasinda rahimde yapışıklık var dedi doktor öle çok zorlu şey değil dedi.bikac yerde nokta nokta görünüyordu .ondan dolayı yeniden gebelik olmamıştı .snra histeroskopi oldum açtık dedi .sende çok fazla mıymış yapisiklik
Benim de aynı oldu. Kürtajdan sonra ilk 4 adetim 6gun süren yoğun ve akiskandi pıhtı dahi yoktu. Son iki ay ise 3 günde biten koyu kıvamlı pihtili adet oldum. Hsg de yapışıklık çıktı ama rahim ağzında görselde bakabilirsiniz. Benim doktorum neden böyle karamsar konuştu anlamadım büyük bir korku ile histereskopiyi bekliyorum ya açılmazsa diye
Seninki küçükmüş canım benim geniş bir alan. Medipol mega kürtajı da orada oldum. Ben kurtajda parça kalmasından çok korkuyordum doktoruma demiştim. Çıktığımda iyice temizledim dedi. Muhtemelen fazla kazıma yaptı. 6 haftada kalmıştı 9. Haftada kürtaj oldum çok küçüktü. İlk kurtajim 9 haftalikti tam gunundeydi küçük bir hastanede yaptırmıştım hiçbir sorun çıkmadı. Büyük hastanede başıma gelmeyen kalmadıBnde benimkini ekleyeyim canim siyah nokta olan yerdi benim. Olumsuz düşünme iyi bir Dr bul.kime gidiyorsun canim hangi şehirde dr?kürtajın kaç haftalikti? Başka Dr lar da görsün tek Dr la kalma .
Ben İstanbul dayım. İki doktora daha gosterdim bu kadar karamsar yaklasmadilar. Ama doktorum zaten tüp bebek doktorum o yüzden orada olmak istiyorum ki rahmi kendisi görsün transferi o yapacak dönmüş embriyolarim var.Bnce sen içini ferah tut canim .bikac Dr ile görüş iyi bir Dr bul araştır çok önemli.hangi sehirdesin Dr mu oneririrm denizlide
Öyle olsun o zaman canim.sende karamsar hiç olma olabiliyor öle şeyler.ben 19haftada kaybettim normal doğum yaptırdılar ama kalanları temizlemek için kürtaj oldum o da bikac yerde olmuş yapışıklik.histeroskopi ne zaman peki belli mi canimBen İstanbul dayım. İki doktora daha gosterdim bu kadar karamsar yaklasmadilar. Ama doktorum zaten tüp bebek doktorum o yüzden orada olmak istiyorum ki rahmi kendisi görsün transferi o yapacak dönmüş embriyolarim var.
Allah sabır versin sana da canım. Ben ilk kurtajdan sonra bir kaybı daha kaldiramam diyordum tekrar yasadim. Senin bebeğin daha büyükmüş şimdi diyorum her şey bız insanlar için Allah sabrını veriyor.Öyle olsun o zaman canim.sende karamsar hiç olma olabiliyor öle şeyler.ben 19haftada kaybettim normal doğum yaptırdılar ama kalanları temizlemek için kürtaj oldum o da bikac yerde olmuş yapışıklik.histeroskopi ne zaman peki belli mi canim
Herşey Allah'tan.umutsuz olmak hiç yakışmaz bizlere.zamani vardır herseyin canim.bizde artık yeniden bı kontrol olalım diyoruz Dr histeroskopi sonrası 5-6ay deneyin olmazsa yeniden bakalım dedi.gtmeyi düşünüyoruz artık tedavi olcaksa başlayalım diyoruz.yasimiz 31olduAllah sabır versin sana da canım. Ben ilk kurtajdan sonra bir kaybı daha kaldiramam diyordum tekrar yasadim. Senin bebeğin daha büyükmüş şimdi diyorum her şey bız insanlar için Allah sabrını veriyor.16 Aralık adet tarihim bitince gün verecekler bakalım. 6 buçuk yıldır uğraşıyorum. Sebepsiz infertilite hiç karamsar bı yorum duymadım senin hamile kalip doğum yapmamis olman mucize dendi hep. İlk defa senin cocugun olmayabilir gibi bir cümle duyunca yıkıldım. Ama umut Allah'tan bakalım.
Öyle canım. Ama bence çok beklemeyin. Benim yaşım da 30 biz 5 yıl bekledik tüp bebek için çok pişmanım keşke daha önce baslasaydik. Tüp bebekle her şey çözülecek hemen tutacak sandım. İki aşılama bir tüp bebek negatif. Biri tuttu kürtaj oldum. şimdi daha neler bekliyor beni bilmiyorum. O yüzden birkaç ay denesen bile çok yıpranmadan tüp bebek için başlayın bence. Her şey gönlünüzce olsunHerşey Allah'tan.umutsuz olmak hiç yakışmaz bizlere.zamani vardır herseyin canim.bizde artık yeniden bı kontrol olalım diyoruz Dr histeroskopi sonrası 5-6ay deneyin olmazsa yeniden bakalım dedi.gtmeyi düşünüyoruz artık tedavi olcaksa başlayalım diyoruz.yasimiz 31oldu
Zaten süreç bitti canim nerdeyse.o yüzden gidip başlayalım diyoruz.malum hep adet ile başlandığı için bide onu beklemek zor.asilama illa deniyorlar dmiÖyle canım. Ama bence çok beklemeyin. Benim yaşım da 30 biz 5 yıl bekledik tüp bebek için çok pişmanım keşke daha önce baslasaydik. Tüp bebekle her şey çözülecek hemen tutacak sandım. İki aşılama bir tüp bebek negatif. Biri tuttu kürtaj oldum. şimdi daha neler bekliyor beni bilmiyorum. O yüzden birkaç ay denesen bile çok yıpranmadan tüp bebek için başlayın bence. Her şey gönlünüzce olsun
Merhaba canım bende çektirdim bi tüpüm tıkalıymış iyikide çektirdim tüp görüşmesinde çektir dedi doktor hala bir umut spontan diyorum olurmu bir ay daha beklesemmiTedaviden önce hsg çektiren var mı? süreç nasıl başladı ?devam etti
Bi sorun varmıydı kuzuÖyle canım. Ama bence çok beklemeyin. Benim yaşım da 30 biz 5 yıl bekledik tüp bebek için çok pişmanım keşke daha önce baslasaydik. Tüp bebekle her şey çözülecek hemen tutacak sandım. İki aşılama bir tüp bebek negatif. Biri tuttu kürtaj oldum. şimdi daha neler bekliyor beni bilmiyorum. O yüzden birkaç ay denesen bile çok yıpranmadan tüp bebek için başlayın bence. Her şey gönlünüzce olsun
Aşılama şart değil. Bizim sorun olmadığı için aşılama deneyelim isterseniz dedi doktor hem iki aşılama yapılırsa rapor çıkarıyorlar böylece ilaçları çok uyguna alıyorsun, tüp bebekte de fiyat daha uygun oluyor ama asıl kazanç ilaclardan. Aşılama fiyatı ile ilaçlardan elde ettiğimiz kâr aynıydı biz de onu seçtik.Zaten süreç bitti canim nerdeyse.o yüzden gidip başlayalım diyoruz.malum hep adet ile başlandığı için bide onu beklemek zor.asilama illa deniyorlar dmi
Biz yok sanıyorduk. Evliliğimin ilk ayı hamile kaldım kürtaj oldum. O kürtajdan sonra hiç normal yoldan hamile kalamadim. Morfoloji sorunu çıktı, sayı 150 milyon hatta 250 milyonu gördük ama morfoloji hep 4 tü doktorlar sorun değil diyordu. Aşılama yapılırken 0 çıktı morfoloji. Sonra da hep 0. Tüp bebekte önemli olmuyor 4 embriyo oluştu 5. Güne gelen. Ama bir negatif bir kayıp. Şimdi de rahimde yapışıklık kaldı kürtajdan. Eğer rahmimdeki yapışıklık açılır da üçüncü de negatif olursa genetikli tüp bebek yaptıracağız.Bi sorun varmıydı kuzu
Ah canım ya sorunlu bi süreç ama sonu güzel olur inşallah 4 embriyo oluşmuş 2 kalmış inş ikiz olur tutar bi an önce i. Yapışıklıl için bişi yaptınızmı doktorunuz kimBiz yok sanıyorduk. Evliliğimin ilk ayı hamile kaldım kürtaj oldum. O kürtajdan sonra hiç normal yoldan hamile kalamadim. Morfoloji sorunu çıktı, sayı 150 milyon hatta 250 milyonu gördük ama morfoloji hep 4 tü doktorlar sorun değil diyordu. Aşılama yapılırken 0 çıktı morfoloji. Sonra da hep 0. Tüp bebekte önemli olmuyor 4 embriyo oluştu 5. Güne gelen. Ama bir negatif bir kayıp. Şimdi de rahimde yapışıklık kaldı kürtajdan. Eğer rahmimdeki yapışıklık açılır da üçüncü de negatif olursa genetikli tüp bebek yaptıracağız.
İnşallah her anı yıpratıcı ama inşallah sonu güzel olsun.. bu ay histereskopi ameliyatı olucam geniş bir alan yapışmış inşallah açılır tek seferde stres için bekliyorum gününü. Medipol mega hastanesi gonca yetkin yıldırım doktorumAh canım ya sorunlu bi süreç ama sonu güzel olur inşallah 4 embriyo oluşmuş 2 kalmış inş ikiz olur tutar bi an önce i. Yapışıklıl için bişi yaptınızmı doktorunuz kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?