Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tup bebekte hsg çekiminin pek önemi yok diye biliyorum. Bi arkadaşımin 2 tüpü de alındı mesela gebelik için tüp bebek tek seçenekleri. Bu durumda hsg tüp bebek için bi anlam ifade etmiyo. Ama asilama yumurtalik takibi vs için hsg gerekli. Ben tedaviye başlarken sormuştum doktoruma istemedi hsgTedaviden önce hsg çektiren var mı? süreç nasıl başladı ?devam etti
Ben başka ilde Dr a gtmistim hsg çekildi snra yapisikliktan dolayı histeroskopi oldum .üzerinden 4ay geçti.baska sehirdeyim burdaki Dr yeniden hsg istedi. Net görüp ilerlemek için diye düşündüm ama aşılama için mi acaba? Aşılama olsa mesela yine adetliyken mi süreç başlar acaba?Tup bebekte hsg çekiminin pek önemi yok diye biliyorum. Bi arkadaşımin 2 tüpü de alındı mesela gebelik için tüp bebek tek seçenekleri. Bu durumda hsg tüp bebek için bi anlam ifade etmiyo. Ama asilama yumurtalik takibi vs için hsg gerekli. Ben tedaviye başlarken sormuştum doktoruma istemedi hsg
Asilama tüp ayrı tedaviler. Asilamada tupe giden yolların açık olması şart ama tüp tedavisinde bunun önemi yok. Önemli olan sağlıklı yumurtalar gelişmesi..Ben başka ilde Dr a gtmistim hsg çekildi snra yapisikliktan dolayı histeroskopi oldum .üzerinden 4ay geçti.baska sehirdeyim burdaki Dr yeniden hsg istedi. Net görüp ilerlemek için diye düşündüm ama aşılama için mi acaba? Aşılama olsa mesela yine adetliyken mi süreç başlar acaba?
Ben daha önce kürtaj olmuştum ondan kaynaklı yapışıklık olmus canim .o yüzden histeroskopi oldum.simdiki gttigim Dr da sanırım emin olmak için yeniden istedi.evet tedavi şeklim henüz net değil.oncelimle hsg cekilcem o zaman söyler sanırımAsilama tüp ayrı tedaviler. Asilamada tupe giden yolların açık olması şart ama tüp tedavisinde bunun önemi yok. Önemli olan sağlıklı yumurtalar gelişmesi..
Sizin tedavi şekli net değil mi?
Bazı operasyonlar yapisikliga sebep olabiliyor yada tüplerin içinde sivi oluşumuna sebep oluyor. Mesela o tuplerde sivi olursa gebeliğe engel oluyor. Doktorda muhtemelen bu durum yada benimde bilmediğim başka bi engel teşkil edebilecek sorun varmi yokmu görmek için istiyor olabilir. Eger istediyse çektirin yol daha sağlıklı ilerler
Geçmiş olsun. Dediğim gibi o zaman tüplerin içini görmek istiyo büyük ihtimal. Ona göre tedaviyi şekillendirir. İnşallah çekim sağlıklı sonuc verirBen daha önce kürtaj olmuştum ondan kaynaklı yapışıklık olmus canim .o yüzden histeroskopi oldum.simdiki gttigim Dr da sanırım emin olmak için yeniden istedi.evet tedavi şeklim henüz net değil.oncelimle hsg cekilcem o zaman söyler sanırım
Haziran'da bakilanda tüplerde sorun yoktu inşallah yine yoktur . Sizin ne oldu pekiGeçmiş olsun. Dediğim gibi o zaman tüplerin içini görmek istiyo büyük ihtimal. Ona göre tedaviyi şekillendirir. İnşallah çekim sağlıklı sonuc verir
İnşallah yoktur ama varsa da tedavisi oluyor bi çok durumda.Haziran'da bakilanda tüplerde sorun yoktu inşallah yine yoktur . Sizin ne oldu peki
Şükür bize de nasip olur inşallah yaa.İnşallah yoktur ama varsa da tedavisi oluyor bi çok durumda.
Benim sorun yoktu ama tüp bebek yaptırdık öyle gebe kaldım elhamdülillah
İnşallah canım İnşallah. Bolca dua et ilaçların doktorların vesile olduğunu verecegin Allah olduğunu hatırlat kendine. Tedavi süresince olumsuzluklar olursa yada depresif hissettikcedaha cok sarıl Yaradana güzel şeyler düşün dua et bolcaŞükür
Şükür bize de nasip olur inşallah yaa.
Ben anestezi alarak çekildim o yüzden acı fln hatırlamıyorum. Tüp bebekte de hsg istiyorlar rahime bakılıyor.Ben daha önce kürtaj olmuştum ondan kaynaklı yapışıklık olmus canim .o yüzden histeroskopi oldum.simdiki gttigim Dr da sanırım emin olmak için yeniden istedi.evet tedavi şeklim henüz net değil.oncelimle hsg cekilcem o zaman söyler sanırım
Sürekli dualardayimİnşallah canım İnşallah. Bolca dua et ilaçların doktorların vesile olduğunu verecegin Allah olduğunu hatırlat kendine. Tedavi süresince olumsuzluklar olursa yada depresif hissettikcedaha cok sarıl Yaradana güzel şeyler düşün dua et bolca
Ben ilkte de anestezi ile çekildim bunda da öle olcak canim .kendimi rahat hissetmek için öle daha iyi gbi .sen tüp bebek mi yaptirdinBen anestezi alarak çekildim o yüzden acı fln hatırlamıyorum. Tüp bebekte de hsg istiyorlar rahime bakılıyor.
Evet benim iki tüpüm alınmıştı. İki dış gebelik geçirdimBen ilkte de anestezi ile çekildim bunda da öle olcak canim .kendimi rahat hissetmek için öle daha iyi gbi .sen tüp bebek mi yaptirdin
Nerde yaptırdın tüp bebeği canimEvet benim iki tüpüm alınmıştı. İki dış gebelik geçirdim
Anladım sağlıkla gelsinAcıbadem maslakta. Dr yiğit çakıroğluEozlemtsn
TeşekkürlerAnladım sağlıkla gelsindarısı bizlere.adetken başlanıyor dmi aşılama ya da tüp bebek
Yaaa sürmüştür .sonu güzel olmuşTeşekkürlerevet adetin 2. Ya da 3.günü başlanıyor. Toplam süreç neredeyse 6 ay sürdü. Rahim hazırlanması vs.