Tüp bebek öncesi hsg

Aşılama şart değil. Bizim sorun olmadığı için aşılama deneyelim isterseniz dedi doktor hem iki aşılama yapılırsa rapor çıkarıyorlar böylece ilaçları çok uyguna alıyorsun, tüp bebekte de fiyat daha uygun oluyor ama asıl kazanç ilaclardan. Aşılama fiyatı ile ilaçlardan elde ettiğimiz kâr aynıydı biz de onu seçtik.
Bakalım bizim Dr ne diyecek

Biz yok sanıyorduk. Evliliğimin ilk ayı hamile kaldım kürtaj oldum. O kürtajdan sonra hiç normal yoldan hamile kalamadim. Morfoloji sorunu çıktı, sayı 150 milyon hatta 250 milyonu gördük ama morfoloji hep 4 tü doktorlar sorun değil diyordu. Aşılama yapılırken 0 çıktı morfoloji. Sonra da hep 0. Tüp bebekte önemli olmuyor 4 embriyo oluştu 5. Güne gelen. Ama bir negatif bir kayıp. Şimdi de rahimde yapışıklık kaldı kürtajdan. Eğer rahmimdeki yapışıklık açılır da üçüncü de negatif olursa genetikli tüp bebek yaptıracağız.
Bende ilkte hamile kalmıştım canim .snra yeniden kalamyinca morfoloji 1cikti yeniden gebelik olmadı. Sayı yüksek diye doktor bekleyin diyor ama bizde artık yorulduk beklemekten

Bende ilkte hamile kalmıştım canim .snra yeniden kalamyinca morfoloji 1cikti yeniden gebelik olmadı. Sayı yüksek diye doktor bekleyin diyor ama bizde artık yorulduk beklemekten
Kaç yıllık evlisiniz? Kesinlikle bekleme zamanı geri alabilsem 2. Yilimda başlardım biz 5 yıl boşuna beklemisiz hep hastanelerdeydim. Tüp bebek yolunda da 2 yıl gitti. Yıllarım hastane koridorlarinda gecti. Bize de doktor dedi sizin illa ki olur ama bir yılda mi on yılda mi bilemem siz bilirsiniz dedi.

Kaç yıllık evlisiniz? Kesinlikle bekleme zamanı geri alabilsem 2. Yilimda başlardım biz 5 yıl boşuna beklemisiz hep hastanelerdeydim. Tüp bebek yolunda da 2 yıl gitti. Yıllarım hastane koridorlarinda gecti. Bize de doktor dedi sizin illa ki olur ama bir yılda mi on yılda mi bilemem siz bilirsiniz dedi.
2yili geçti evleneli canım.histeroskopi oldum 5-6ay snra gelin olmazsa dediler.bnde artık gidelim diyorum yaa

Back
X