Dış gebelik tüp bebekten önceydi dimiBen iki kere dış gebelik geçirdim,tüplerim yoktu. 8senelik evliyiz. Tüp bebeğe karar verincede çok az yumurtam olduğu ortaya çıktı maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dış gebelik tüp bebekten önceydi dimiBen iki kere dış gebelik geçirdim,tüplerim yoktu. 8senelik evliyiz. Tüp bebeğe karar verincede çok az yumurtam olduğu ortaya çıktı maalesef.
Demekki kişiye göre değişiyorBen spor ve diyet yapmıştım yine kiloluydum ama 80 Li kilolarda tüp bebek yaptırdım sonuç pozitif olmuştu. Sağlıklı beslenmek psikolojik olarak iyi hissettirmişti beni katkısı olduğunu düşünüyorum. Herkes sen aşırı kilo alırsın demişti hamileliğinde ama ben ikiz doğurup 7 kilo almıştım o işler hiç belli olmuyor![]()
Şimdi doğum kilosunuds geçtim süt olsun diye yedim durdumS
Demekki kişiye göre değişiyormaşallah ikiz bakımı zor oluyor mu doktoruma diyecek bana da çift embriyo koysun
![]()
22 yaşındayım isteğe göre koyuyolarmı embriyo sayısı fazlaysaŞimdi doğum kilosunuds geçtim süt olsun diye yedim durdumHenüz 4 aylıklar ve tek bakmıyorum tek kalınca anlarım büyük ihtimal zorluğunu
İkiz annesi olmak harika bir duygu fakat hamileliği herkes için kolay olmuyor ben prematüre annesiyim çok ısrarcı olmamak lazım eğer embriyo sayısı fazla olursa ikiz için
![]()
Kilo neyse verilirde evlat hasreti bambaşkaŞimdi doğum kilosunuds geçtim süt olsun diye yedim durdumHenüz 4 aylıklar ve tek bakmıyorum tek kalınca anlarım büyük ihtimal zorluğunu
İkiz annesi olmak harika bir duygu fakat hamileliği herkes için kolay olmuyor ben prematüre annesiyim çok ısrarcı olmamak lazım eğer embriyo sayısı fazla olursa ikiz için
![]()
Evet,dış gebeliklerde tüplerim alındı. Mecburen tüp bebek yapmak durumunda kaldık.Dış gebelik tüp bebekten önceydi dimi
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahKilo neyse verilirde evlat hasreti bambaşka![]()
İnşallah çok amin rabbim bu yolda uğraşanların çabalayanların hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınAllah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahSizi çok iyi anlıyorum tüp bebek annesi olarak güzel haberlerinizi bekliyorum
![]()
35 yasin altında 1 ve 2.deneme icin tek koyuluyor ama 35 yas ustu 222 yaşındayım isteğe göre koyuyolarmı embriyo sayısı fazlaysa
Ya ısrar etsek falan koymazlarmı35 yasin altında 1 ve 2.deneme icin tek koyuluyor ama 35 yas ustu 2
Bazi doktorlar yapıyor aslında konuşmak gerek olabilir cnmYa ısrar etsek falan koymazlarmı![]()
Şuan tedaviye başlamadık biz eşim falan test vericek tekrardan ona göre doktor başlıycak tedaviye ama büyük ihtimal tüp derler adetin 2. Günü başlanıyorsa da tüpe kasımın ya 31 de yada aralığın daha var die kilo vermek istedimBende tup bebek oncesinde 15 kilo verdim. Ama son zamanlarda degildi coktan vermistim. Iyiki de vermisim diyorum ikizlerde 30 kilo alarak tamamladim sureci. Ister istemez ilaclarla da insan bi sisiyo. Tavsiyem son zamanlarda yapmayin vucudunuzda ki vitamin depolarindan gider. Vucudunuz sasar. Bu surecte kendi kendinize degilde bi diyetisyen esliginde ilerleyebilirsiniz
Boyunuz kaçtıBende tüp öncesi 5 kilo vermiştim ama kilo sorunum olduğundan değil gebelikte geri alacağım için vermiştim, 52yle hamile kaldım, genetik olarak kilo almayan bünyem olmasına rağmen 7. Aya geldim 9 kilo aldım, yani her halükarda kilo verip gebe kalmak en sağlıklısı hele de kilo problemi olan kişilerde hamileyken diyet yapmak zorunda kalıyolar sonra, o daha kötü
Yavaş yavaş kısarım Abur cubur yemem ekmeği keserimTüp bebek tedavisi öncesi yeme alışkanlığınızı aniden değiştirmeyin. Vücut dengeniz bozulmasın nasıl tepki vereceğini bilemezsiniz
1.62 boyumBoyunuz kaçtı
Kilon çok çok iyimiş boyuna göre1.62 boyum
Sağol canım, evet ilk deneme çok şükür, sanırım benim troid sorunum vardı ama doktorlar farketmedi iki sene olmiyinca tüpe koştuk bizde, inşallah sizde en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize hep dilimde bebek isteyenlerKilon çok çok iyimiş boyuna göreİlk denemenizde mi kaldınız