Tüp bebek öncesi progesteron değeri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hpnz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hpnz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
446
412
18
33
Kızlar merhaba. Dondurulmuş embriyo transferi öncesi yapılan ve kan alınan son kontrolde progesteron değeriniz neydi acaba ?

Valla canım ben daha bugün yapacam prpgestron testi sana haber ederim senin durumun nasıl bir belirti var mı

Kızlar merhaba. Dondurulmuş embriyo transferi öncesi yapılan ve kan alınan son kontrolde progesteron değeriniz neydi acaba ?
Merhaba sizinle aynı gün transfer olmuşuz hayırlısı olsun
Ben de gruptan konuşurken merak edip test sonucuma baktım, transferden 6 gün önce prg iğne ve fitil kullanmaya başladım. Transferden 2 gün önce prg değerim 24 müş. Sanırım taze transferde 1.5 altı, dondurulmuşlarda 10 üzeri olması gerekiyormuş

Valla canım ben daha bugün yapacam prpgestron testi sana haber ederim senin durumun nasıl bir belirti var mı
Bugün yapacağım derken canım ? Transfer öncesi kan alıyorlar ya onu soruyorum ben. Progesteron değerini. Belirti çok aramıyorum çünkü pozitifken de negatifkende oldu belirtim benm. Bel ağrım var çok az da göğüs hassasiyeti ama bunlar ilaç kaynaklı da oluyor zaten

Merhaba canım, yaaa öyle mi kaçıncı gün transferi oldunuz ?
Aynen bende öyle okudum canım. Ama taze transferimde de bana hiç prg iğne vermediler. Taze transferimden 3 gün önce değerim 1,24 müş. O zaman pozitif sonuçlanmıştı transferm. Şimdi de dondurulmuş oldum, bunda da 0,2 değerm. Sanırım kişiye ve hastalığa göre farklı protokol uyguluyorlar ondan çok araştırmamak lazım yoksa kafası karışıyor insanın inşallah sende sağlıkla hayırlı haberler alırsın canım

Aha çok pardon canım benim b
Ben sandım ki daha önceki testi soruyon
Valla daha transferim benim 3 kasımda birşey diyemem ama Allahım kalbine göre versin inşallah olumlu haberini yazarsın

Aha çok pardon canım benim b
Ben sandım ki daha önceki testi soruyon
Valla daha transferim benim 3 kasımda birşey diyemem ama Allahım kalbine göre versin inşallah olumlu haberini yazarsın
Sağ ol canım benm hepimizin inşallah seninki de az kalmış. Transfer sonrası beklemesi zor vallahi

Sağ ol canım benm hepimizin inşallah seninki de az kalmış. Transfer sonrası beklemesi zor vallahi
Benim ilk denemem birde hem endişe hem heyecan karmaşık duygularım var Allah kimseye korktuğunu yaşatmasın
Cuma günü olucam Allah’ın izniyle
Bakalım sonrası nasıl olucak

3. Gün transferi. Henüz 5. Gündeyiz. Telaş, heyecan korku hepsi karmakarışığım ben de
Evet herkese göre değişiyo izledikleri prosedür çok okumamak lazım. Allah hepimizin gönlüne göre versin

3. Gün transferi. Henüz 5. Gündeyiz. Telaş, heyecan korku hepsi karmakarışığım ben de
Evet herkese göre değişiyo izledikleri prosedür çok okumamak lazım. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Benimde 3. Gün ve aynı gündeyiz evet tek transfer mi çift mi canım ? Benim tek. Normalde test günüm 3 kasım ama 10. Gün yani 2 kasım da vermeyi düşünüyorum kan testi :)

Benim ilk denemem birde hem endişe hem heyecan karmaşık duygularım var Allah kimseye korktuğunu yaşatmasın
Hiç korkma ve hep pozitif olmaya çalış enerjiye gerçekten inanıyorum ben. Ve ilkinde olmazsa diye sakın düşünme ben ilk transferimde hamile kaldım taze transferdi. Şuan bebeğim 1,5 yaşına geldi bile size de sıkıca tutunur inşallah sağlıkla. Benm bu 3. Tüp bebek denemem. Oğlumdan sonra bir tane negatif sonuç aldım ama onda hiç dikkat edemedim ve çok kötü zamanlar geçirdiğim bir zamana denk gelmişti. Şimdi tekrar kolları sıvadık bakalım. Son şans ve son kalan dondurulmuş embriyo transferi oldum, bebeğime kardeş için. Olursa başım gözüm üstüne olmazsa da tek çocuk olarak kalacak

Benimde 3. Gün ve aynı gündeyiz evet tek transfer mi çift mi canım ? Benim tek. Normalde test günüm 3 kasım ama 10. Gün yani 2 kasım da vermeyi düşünüyorum kan testi :)
Benim çift embriyo. 3 tane embriyom vardı biri çok iyi değildi zaten o gitti. Kalan 2yi de transfer ettiler. Bana da 4 Kasım dediler test için. Ama nasıl beklicem bilmiyorum. Önden idrar testi yapıp silik de olsa görüp öyle kan vermek istiyorum. Yoksa kalbim dayanmıcak gibi
Bugün belim ağrıyo ama öyle normal bi bel ağrısı değil sanki bel kemiğim ağrıyo resmen. Göğüslerim şiş ama ağrı çok yok. Azar azar başlıyor gibi. Başka da hiçbişey yok senin nasıl

Amin inşallah Allahım oğlunun yüzüne baksın hayırlı bir kardeş nasip etsin ona inşallah benimde içimden sana karşı hep olumlu geçiyor Allahım yüzüne baksın emeğini boşa vermesin

İçini ferah tut canım. Ben de çok tedirgin başladım bu işe. Hele transferden bir gün önce hiç uyuyamadım. Transfer sonrası daha değişik bir süreçmiş. Psikolojini sağlam tut daha bebeklerimizin bize çok ihtiyacı olacak

4 kasım tam 12 gün oluyor. Benm ilk transferimde de 12. Gün dediler ben dayanamadım 10. Gün verdim 163 çıkmıştı. O yüzden yine 10. Gün vereyim diyorum varsa zaten çıkar yine az da olsa. Benmm transferden sonra gün gün artan özellikle de 3 gündür yoğun bel ağrım var aynı şekilde bel kemiğim çok ağrıyor, göğsümde dokununca acıyor onun dışında şişlik hissetmiyorum. Kasığımın sol tarafında da ara ara minik batmalar hissettm bir kaç gün. Ve gerginlik hissi var

Amin inşallah Allahım oğlunun yüzüne baksın hayırlı bir kardeş nasip etsin ona inşallah benimde içimden sana karşı hep olumlu geçiyor Allahım yüzüne baksın emeğini boşa vermesin
Amin canım benim inşallah. Tüp bebek süreci çok yorucu ve zor bir süreç ama sonu olumlu olduğunda her şeye değiyor, her şey unutuluyor inan. Allah’ım emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Allah razı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah üçümüzde buraya olumlu haberi yazarız

Aminnnnn inşallah

Ya bu karın gerginliği ve şişlik ve atmalar bende de var. Ama bugün tuhaf bir hal aldı, sanki çok spor yaptım kendimi zorladım da alt karın kaslarım kendi kendine kasılıyo gibi. Kasıklar arada bi yokluyo. Ay ne değişik şeyler ya. Senin yine daha önce bir gebeliğin olmuş ne güzel. Allah bağışlasın en azından ne olabileceğini kestirebiliyosundur. Ben hiç öyle bişey yapamıyorum sürekli eşime bak şu an bu oluyo bak şuram attı buram ağrıdı diyip duruyorum

Yaaaa hah şöyle olumlu düşünelim hep. Biz elimizden geleni yapalım gerisi nasip. Amaa motivasyon ve enerji bir de sürece inanmak çok önemli. Bol bol bebişinizle konuşun elinizi karnınıza koyun hissetmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…