- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.920
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Ben ilk defa tüp bebek deneyeceğim ve rahime çizik atılma diye birşey duydunuz mu sizden bu konu hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz mu önerdi?Ben ilk defa tüp bebek deneyeceğim ve rahime çizik atılma diye birşey duydunuz mu sizden bu konu hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Ben bugün yaptırdım o operasyonu. Daha doğrusu rahimde hafif basıklık vardı o düzeltildi ve çizik atıldıBen ilk defa tüp bebek deneyeceğim ve rahime çizik atılma diye birşey duydunuz mu sizden bu konu hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Bu işlemden sonra ilişki yasağı söyledimi?Ben bugün yaptırdım o operasyonu. Daha doğrusu rahimde hafif basıklık vardı o düzeltildi ve çizik atıldı
Genelde tekrarlayan düşüklerde ya da olumsuz transfer sonrası ofis histeroskopi ile birlikte çizik atıyorlar galibaBen ilk defa tüp bebek deneyeceğim ve rahime çizik atılma diye birşey duydunuz mu sizden bu konu hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Sadece 4 5 gün kanaman olabilir kanama bitene kadar ayakta duş al dikkat et dedi kanama bittikten sonra her şey serbest dedi. Galiba ilişki de o zaman serbest tam sormadımBu işlemden sonra ilişki yasağı söyledimi?
Genelde tekrarlayan düşüklerde ya da olumsuz transfer sonrası ofis histeroskopi ile birlikte çizik atıyorlar galiba
Hayır eltimin yegeni yaptırmış ve tüp bebekte daha iyi olumlu sonuç almış bende araştırmaya başladımDoktorunuz mu önerdi?
Araştırdınız mı sizde yoksa Dr mı yapmanız gerektiğini söylediBen bugün yaptırdım o operasyonu. Daha doğrusu rahimde hafif basıklık vardı o düzeltildi ve çizik atıldı
Buna sebeb ilk deneyimlerde %delik fazlası çok oluyormuş öyle duymuştum burda da danışmak istedim bilgi amaçlıBu işlemden sonra ilişki yasağı söyledimi?
Genelde tekrarlayan düşüklerde ya da olumsuz transfer sonrası ofis histeroskopi ile birlikte çizik atıyorlar galiba
Bende yaptırdım 2 düşük uzerine tup bebek tedavimden önce. Perde vardi gebeliğin devamina ve olusumuna engel olabiliyormus doktorum 3-4 cm kestim demisti muhtemelen ayni veya benzer işlem.Ben ilk defa tüp bebek deneyeceğim ve rahime çizik atılma diye birşey duydunuz mu sizden bu konu hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim bilgi için Rabbim hakkımız da hayırlısını versin inşallahBende yaptırdım 2 düşük uzerine tup bebek tedavimden önce. Perde vardi gebeliğin devamina ve olusumuna engel olabiliyormus doktorum 3-4 cm kestim demisti muhtemelen ayni veya benzer işlem.
Benim ilk tüp bebek denemem. Ama rahimde hafif basıklık olduğunu biliyorduk arada bir vaka demişti doktor biz işi sağlama almak için yaptırdık. Zaten işlemde çizik atıyormuş kendi yani hem basıklık giderildi hem çizik atıldıAraştırdınız mı sizde yoksa Dr mı yapmanız gerektiğini söyledi
Benim ilk tüp bebek denemem. Ama rahimde hafif basıklık olduğunu biliyorduk arada bir vaka demişti doktor biz işi sağlama almak için yaptırdık. Zaten işlemde çizik atıyormuş kendi yani hem basıklık giderildi hem çizik
Benimde ilk deneyim olacağı için biraz tedirginim etraftan çok duymadım bu rahime çizik işini açıkçası eltimin yegeni ilk tüp bebek denemesinde bunu özelde yaptırmış ve olumlu sonuç almış bende buna sebeb Dr demedem istemeden yapayım mı diye düşündüm aslında bende de eşimde de hiç bir sıkıntı yok ama aşılama sonuçların hep olumsuz oldu şimdi tüp bebek onayı alınca çok araştırmaya başladım ilk araştırma bu çizik işi oldu yaniBenim ilk tüp bebek denemem. Ama rahimde hafif basıklık olduğunu biliyorduk arada bir vaka demişti doktor biz işi sağlama almak için yaptırdık. Zaten işlemde çizik atıyormuş kendi yani hem basıklık giderildi hem çizik atıldı
Doktorunuz ile görüşmeden yapmayın belki de ilk denemenizde tutacakBenimde ilk deneyim olacağı için biraz tedirginim etraftan çok duymadım bu rahime çizik işini açıkçası eltimin yegeni ilk tüp bebek denemesinde bunu özelde yaptırmış ve olumlu sonuç almış bende buna sebeb Dr demedem istemeden yapayım mı diye düşündüm aslında bende de eşimde de hiç bir sıkıntı yok ama aşılama sonuçların hep olumsuz oldu şimdi tüp bebek onayı alınca çok araştırmaya başladım ilk araştırma bu çizik işi oldu yani
Merhaba, basiklik için işleme girmissiniz sanırım basiklik ne kadardı acaba sizde.doktor mu önerdi ameliyatı.basikligi gösteren filminiz goruntusunu özelden atabilirmisiniz rica etsem.bende de hafif basiklik var doktor sorun çıkaracak bir basiklik değil dedi ama kafamda soru kaldı o.Doktorunuz ile görüşmeden yapmayın belki de ilk denemenizde tutacak
1 cm kadarmış. Aslında doktor sorun olabilirde olmayabilirde dedi arada bir vakaymış. Benim 4 senem boşa gitti o yüzden işimi sağlama almak istedim. Aynı senin durumun gibi kafamda hep soru işaretiydi bundan mı olmuyor ya da bebek olursa düşükle sonuçlanırsa vicdan azabı çekeceğimi düşündüm. Şükür şimdi içim rahat en azından elimden geleni yaptım.Merhaba, basiklik için işleme girmissiniz sanırım basiklik ne kadardı acaba sizde.doktor mu önerdi ameliyatı.basikligi gösteren filminiz goruntusunu özelden atabilirmisiniz rica etsem.bende de hafif basiklik var doktor sorun çıkaracak bir basiklik değil dedi ama kafamda soru kaldı o.
Çok teşekkürler cevap için, evet içiniz rahat olması çok iyi gercekden yoksa kafada soru işareti.1 cm kadarmış. Aslında doktor sorun olabilirde olmayabilirde dedi arada bir vakaymış. Benim 4 senem boşa gitti o yüzden işimi sağlama almak istedim. Aynı senin durumun gibi kafamda hep soru işaretiydi bundan mı olmuyor ya da bebek olursa düşükle sonuçlanırsa vicdan azabı çekeceğimi düşündüm. Şükür şimdi içim rahat en azından elimden geleni yaptım.
Telde yok görüntüsü de arkadaşa atmıştım oradan bulup göndereyim
Teşekkür ederim efendim çok sağolun gerçekten çok iç açıcı oluyor bilgilenmek bilgi edinmekDoktorunuz ile görüşmeden yapmayın belki de ilk denemenizde tutacak