• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek öncesi skleroterapi cikolata kisti

kartopu92

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
160
23
13
32
Merhaba
3.5 mm cikolata kıstım var 1 senedir deniyoruz olmadi 1 asilama negatif tüp bebek yapmaya karar verdik ancak dr 3.5 mm olan cikolata kıstım skleroterapi ile tedavi edip sonraki ay yumurta toplama sonraki ay da transfer önerdi ama istersen direk tüp bebekte deneyebilirz dedi kafam karıştı skleroterapi yaptırmalı miyim yoksa direk tüp bebek mi karar veremedim skleroterapi ile cikolata kisti tedavisi gören oldu mu alkol kiste enjekte edilip içi bosaltilacakmis
Bir daha tekrar ediyorsa yaptırmak ya da tüp bebek icin 1 ay daha beklemek istemiorum acaba bu süreci yaşayan oldu mu cikolata kistiyle tüp nbebek ile bebek sahibi olan ya da skleroterapi yapıp fayda gören ya da tekrar eden şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

4cmlik bir cikolata kistiyle, tup bebek tedavisi sonucu hamileyim :) kistim iki yumurta toplamatedavisi gormeme ragmen buyumedi cok sukur, gebelikte de kuculdu, su an ne durumda onu bile bilmiyorum 18 haftalik hamileyim. Skleroterapiyle vakit kaybetmektense tup bebek tedavisi daha net cozum gibi gozukmustu benim gozume, 6 doktor gezmistim sadece bir tane doktor tup bebek tedavisinde transfer oncesi aspirasyon yapabiliriz demisti acikcasi

4cmlik bir cikolata kistiyle, tup bebek tedavisi sonucu hamileyim :) kistim iki yumurta toplamatedavisi gormeme ragmen buyumedi cok sukur, gebelikte de kuculdu, su an ne durumda onu bile bilmiyorum 18 haftalik hamileyim. Skleroterapiyle vakit kaybetmektense tup bebek tedavisi daha net cozum gibi gozukmustu benim gozume, 6 doktor gezmistim sadece bir tane doktor tup bebek tedavisinde transfer oncesi aspirasyon yapabiliriz demisti acikcasi
Ben de direk bu ay tüp bebek le baslicam çok teşekkür ederim yorumunuz için

Benim 2.5 cm kist vardı yumurta toplama için büyütme ilaçları ile 5cm oldu iki ay lucrin depot isimli iğne,kullandım geçici menopoza girdim geçtiğimiz hafta da transfer oldum şimdi test günümü bekliyorum. Yumurtalıga müdahale yapılmasından ziyade ilaçlarla küçültme daha az riskli. En son tekrar 2.5 cm e düşünce transfer için ilaçlara başladım. Hamilelikte de zaten adet görmeyeceğim için bir müddet yok olur kist ama çikolata kistinin sıkıntısı bitse bile tekrar çıkıyor. Ara ara kontrol ettirmekte fayda var.

Benim 2.5 cm kist vardı yumurta toplama için büyütme ilaçları ile 5cm oldu iki ay lucrin depot isimli iğne,kullandım geçici menopoza girdim geçtiğimiz hafta da transfer oldum şimdi test günümü bekliyorum. Yumurtalıga müdahale yapılmasından ziyade ilaçlarla küçültme daha az riskli. En son tekrar 2.5 cm e düşünce transfer için ilaçlara başladım. Hamilelikte de zaten adet görmeyeceğim için bir müddet yok olur kist ama çikolata kistinin sıkıntısı bitse bile tekrar çıkıyor. Ara ara kontrol ettirmekte fayda var.
Ben de böyle olmasından tedirgin oluyorum ancak asilama da yaptık gonal f 50 doz kullandım 10 gun bir sıkıntı yaşamadım kist büyümedi ama bu sefer 200 ile baslicaz

Benim kullandığım gonal f 225 likti her gün onun etkisi olabilir. İnşallah sizde büyütmez.

Merhaba benimde 7 cm e yakın çikolata kistim var. Benim ilk tüp bebek denemem pozitif oldu ama ilerleyen haftalarda kalbi durdu malesef. Hamilelikle birlikte küçülüyor benim hamile olduğum haftalar süresinde 5 cm e kadar küçülmüştü. Şimdi 2. transferimi oldum test günümü bekliyorum. Sizin çok büyükte değilmiş kistiniz operasyonla vakit kaybetmeyin derim

Back
X