Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hiç uğraşma anormallikler yoksa zaten tüp bebek için 1 tane bile yeterArkadaşlar tüp bebek öncesi eşiniz için kullandığınız kürler varmı sayıyı falan artıran yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Tabiki öylede şansı arttırıyor diye duydum kalitesini falanBence hiç uğraşma anormallikler yoksa zaten tüp bebek için 1 tane bile yeter. Rabbim gönlüne göre versin canım
![]()
Ama bazı Kürlerde aksine değerleri düşürüyor onada dikkat et canımTabiki öylede şansı arttırıyor diye duydum kalitesini falan![]()
Ay Allah korusun kuzumAma bazı Kürlerde aksine değerleri düşürüyor onada dikkat et canım
Canım bnde keçi boynuzunu duydum ama oda bazılarında ters etki yapıyormuşKoruusn tabiama biri daha konu açmıştı birisi işte sayı artsın diye kürler yapmış ve aksine düşüş olmuş doktor bile kızmış. Sen bence doktoruna sor ona göre hareket et
keçiboynuzu nu herkes kullanıyor tüm doktorlar da dio ama başka bilmiyorm
Canım bnde keçi boynuzunu duydum ama oda bazılarında ters etki yapıyormuş
Yapıyomuusunuz doktorun dediğini faydası oldumu canımBizde sayı ve kalite kötü mesela doktor bize keçiboynuzu özü bol fındık ceviz ye dedi
Yapıyomuusunuz doktorun dediğini faydası oldumu canım
Tüp bebeğe mi başlıycaksnız canımBize proxed plus ilaç verdi yeni bu ay eşim tedaviye başladı işte o ilaçla birlikte demin saydıklarımı kullanmamanızı söyledi 10 gün sonra gidip test tutcak eşim bakalım faydası olmuş mu olmamış mıinşallah olmuştur
Bende sen gibi kürlere baktım ama sonra değerleri düşen arkadaşları görünce vazgeçtim
Tüp bebeğe mi başlıycaksnız canım
He anladım canım kaç yıllık evlisinizİnşallah gerek kalmazeşimin durumun a bağlı işte düzelme olmasa bizde başlicaz ama dedim ya eşim 1 ay oldu tedaviye başladı 6 aylık bir süreç bu tedavi
2 yıllık canım ya sizHe anladım canım kaç yıllık evlisiniz
Bizim 4 yıl oldu2 yıllık canım ya siz
Hayırlısı olsun canımBizim 4 yıl oldu
Yapıcaktık ta araya corana falan girdi o yüzden erteledik ama bitecek gibi değil sanırım o yüzden doktorumuzu aradık doktor da tanıdıktı 10 gün sonra gelin dedi eşim test vericek işte ona göre tedaviye başlarız demiş aşılama ve tüp ama büyük ihtimal tüp olur sanırımHayırlısı olsun canımeğer maddi manevi imkanlar varsa hiç bekleme yap tüp bebeği
Aşılamanın çok bir etkisi yok ki hele ki sayıda sıkıntı varsa tüp bebek yap olsun hemencecik al bebişini kucağınaYapıcaktık ta araya corana falan girdi o yüzden erteledik ama bitecek gibi değil sanırım o yüzden doktorumuzu aradık doktor da tanıdıktı 10 gün sonra gelin dedi eşim test vericek işte ona göre tedaviye başlarız demiş aşılama ve tüp ama büyük ihtimal tüp olur sanırım
Bende öyle istiyoruöda kayananamgille beraber oturuyoruz laftan anlamıyorlarAşılamanın çok bir etkisi yok ki hele ki sayıda sıkıntı varsa tüp bebek yap olsun hemencecik al bebişini kucağına![]()