Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler canım cevap verdiğin içinSizin ve eşinizin hormon testleri hazır olsun. Hsg çekilmiş olun. Ekstra isterseniz genetik testleri de yaptırabilirsiniz hem size hem de eşinize. Eşinizin sperm testi hazır olsun. Onun dışında ikinizde paketli gıdalardan uzak durun. Haftada 1-2 balık yiyin. Çiğ kuruyemiş, kefir , kırmızı meyveler tüketin. Tamamen temiz beslenmeye geçin. Günlük yürüyüşlerinizi yapın. Bende tüp bebek annesiyim.Darısı size tez zamanda olsun.
Sağlıklı besle. Bol su Yeşillik d vitaninide kulla. Hatta yumurta kalietsi icin takviye al hsg hormon tahlilleriİyi akşamlar ben bu ay sonunda tüp bebek için tedaviye başlayacağım Dr ön görüşmede sadece pharma Supra vitamin verdi başka ek olarak ne yemeliyim yada neler yapmalıyım acaba?
Temiz beslenmeye calisiyorum bende bazen kaçırıyorum ama genel olarak dikkat ediyorum günluk 30 40 dk hareket etmeye dikkat ediyorum doktorun verdigi vitaminler var omega 3 d vitamini onlari alıyorum.İlk tedaviniz miİyi akşamlar ben bu ay sonunda tüp bebek için tedaviye başlayacağım Dr ön görüşmede sadece pharma Supra vitamin verdi başka ek olarak ne yemeliyim yada neler yapmalıyım acaba?
Evet canım ilk tedavim olacak bende biraz daha dikkat ediyorum gıdama yürüyüş yapıyorum stresten uzak duruyorum:)Temiz beslenmeye calisiyorum bende bazen kaçırıyorum ama genel olarak dikkat ediyorum günluk 30 40 dk hareket etmeye dikkat ediyorum doktorun verdigi vitaminler var omega 3 d vitamini onlari alıyorum.İlk tedaviniz mi
Yapilabilecek en güzel seyleri yapiyorsunuz zaten inşallah iyi haberlerle sağlikla kucağınıza alırsınızEvet canım ilk tedavim olacak bende biraz daha dikkat ediyorum gıdama yürüyüş yapıyorum stresten uzak duruyorum:)
Amin inşallah canım Allahım herkese nasip etsinYapilabilecek en güzel seyleri yapiyorsunuz zaten inşallah iyi haberlerle sağlikla kucağınıza alırsınız![]()