• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek öncesi. Yapılacaklar

kalbim34

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
123
24
623
İstanbul
İyi akşamlar ben bu ay sonunda tüp bebek için tedaviye başlayacağım Dr ön görüşmede sadece pharma Supra vitamin verdi başka ek olarak ne yemeliyim yada neler yapmalıyım acaba?

Sizin ve eşinizin hormon testleri hazır olsun. Hsg çekilmiş olun. Ekstra isterseniz genetik testleri de yaptırabilirsiniz hem size hem de eşinize. Eşinizin sperm testi hazır olsun. Onun dışında ikinizde paketli gıdalardan uzak durun. Haftada 1-2 balık yiyin. Çiğ kuruyemiş, kefir , kırmızı meyveler tüketin. Tamamen temiz beslenmeye geçin. Günlük yürüyüşlerinizi yapın. Bende tüp bebek annesiyim. 🥰 Darısı size tez zamanda olsun.

Sizin ve eşinizin hormon testleri hazır olsun. Hsg çekilmiş olun. Ekstra isterseniz genetik testleri de yaptırabilirsiniz hem size hem de eşinize. Eşinizin sperm testi hazır olsun. Onun dışında ikinizde paketli gıdalardan uzak durun. Haftada 1-2 balık yiyin. Çiğ kuruyemiş, kefir , kırmızı meyveler tüketin. Tamamen temiz beslenmeye geçin. Günlük yürüyüşlerinizi yapın. Bende tüp bebek annesiyim. 🥰 Darısı size tez zamanda olsun.
Çok teşekkürler canım cevap verdiğin için🥰Adetin 2.günü fsh ve e2 hormon testlerini istedi aynı gün çağırdı rahim filmi ve diğerlerini istemedi eşimin geçmiş aylardan yaptırdığı sperm testini ve benim kan testlerimi baktı bu durumda direk iğnelere başlayacağım sanırım değil mi

Hsg elinizde olmasını ister çoğu doktor. Sonuçta o rahmin durumunu gösteriyor. Transfer zamanı da doktora bir yol iz harita oluyor. Adetin 2. Ve ya 3. Günü gidiliyor. İğnelere başlanıyor. Sonra yine kontrol oluyor yumurtalar büyümüş bakılıyor. Sonra opu oluyor. Yumurtalar toplanıyor. Eğer özel bir durum yoksa 1-2 adet dönemi beklenip transfer yapılıyor. Transferden sonra 10. Günde kan testiyle olup olmadığı belli oluyor.

İyi akşamlar ben bu ay sonunda tüp bebek için tedaviye başlayacağım Dr ön görüşmede sadece pharma Supra vitamin verdi başka ek olarak ne yemeliyim yada neler yapmalıyım acaba?
Sağlıklı besle. Bol su Yeşillik d vitaninide kulla. Hatta yumurta kalietsi icin takviye al hsg hormon tahlilleri

Temiz beslenmeye calisiyorum bende bazen kaçırıyorum ama genel olarak dikkat ediyorum günluk 30 40 dk hareket etmeye dikkat ediyorum doktorun verdigi vitaminler var omega 3 d vitamini onlari alıyorum.İlk tedaviniz mi

Temiz beslenmeye calisiyorum bende bazen kaçırıyorum ama genel olarak dikkat ediyorum günluk 30 40 dk hareket etmeye dikkat ediyorum doktorun verdigi vitaminler var omega 3 d vitamini onlari alıyorum.İlk tedaviniz mi
Evet canım ilk tedavim olacak bende biraz daha dikkat ediyorum gıdama yürüyüş yapıyorum stresten uzak duruyorum:)

Back
X