Çok teşekkürler canım cevap verdiğin içinSizin ve eşinizin hormon testleri hazır olsun. Hsg çekilmiş olun. Ekstra isterseniz genetik testleri de yaptırabilirsiniz hem size hem de eşinize. Eşinizin sperm testi hazır olsun. Onun dışında ikinizde paketli gıdalardan uzak durun. Haftada 1-2 balık yiyin. Çiğ kuruyemiş, kefir , kırmızı meyveler tüketin. Tamamen temiz beslenmeye geçin. Günlük yürüyüşlerinizi yapın. Bende tüp bebek annesiyim.Darısı size tez zamanda olsun.
Sağlıklı besle. Bol su Yeşillik d vitaninide kulla. Hatta yumurta kalietsi icin takviye al hsg hormon tahlilleriİyi akşamlar ben bu ay sonunda tüp bebek için tedaviye başlayacağım Dr ön görüşmede sadece pharma Supra vitamin verdi başka ek olarak ne yemeliyim yada neler yapmalıyım acaba?
Temiz beslenmeye calisiyorum bende bazen kaçırıyorum ama genel olarak dikkat ediyorum günluk 30 40 dk hareket etmeye dikkat ediyorum doktorun verdigi vitaminler var omega 3 d vitamini onlari alıyorum.İlk tedaviniz miİyi akşamlar ben bu ay sonunda tüp bebek için tedaviye başlayacağım Dr ön görüşmede sadece pharma Supra vitamin verdi başka ek olarak ne yemeliyim yada neler yapmalıyım acaba?
Evet canım ilk tedavim olacak bende biraz daha dikkat ediyorum gıdama yürüyüş yapıyorum stresten uzak duruyorum:)Temiz beslenmeye calisiyorum bende bazen kaçırıyorum ama genel olarak dikkat ediyorum günluk 30 40 dk hareket etmeye dikkat ediyorum doktorun verdigi vitaminler var omega 3 d vitamini onlari alıyorum.İlk tedaviniz mi
Yapilabilecek en güzel seyleri yapiyorsunuz zaten inşallah iyi haberlerle sağlikla kucağınıza alırsınızEvet canım ilk tedavim olacak bende biraz daha dikkat ediyorum gıdama yürüyüş yapıyorum stresten uzak duruyorum:)
Amin inşallah canım Allahım herkese nasip etsinYapilabilecek en güzel seyleri yapiyorsunuz zaten inşallah iyi haberlerle sağlikla kucağınıza alırsınız
Bende birdahaki adetimde gideceğim, bütün tahlillerim evraklarım herseyim hazır rahim yıkama yaptı bütün rahmime ve yumurtalıklarıma kamerayla baktı bir sıkıntı çıkmadı. Rahim filmimde vardı zaten adetinde gel başlayalım dedi. Ben birsürü takviye aldım hem eşim hem de kendime. Öncelikle omega 3, C vitamini, Koenzim Q10 aldım. Bunlar yumurta ve sperm kalitesini arttırıyormuş. Bol yeşillikle ve protein ağırlıklı beslenin. Biz koşu bandı aldık hergün 1 saat yürüyüş yapıyoruz. Bol su için, siz nerede yaptıracaksınız ücret konuştunuz muİyi akşamlar ben bu ay sonunda tüp bebek için tedaviye başlayacağım Dr ön görüşmede sadece pharma Supra vitamin verdi başka ek olarak ne yemeliyim yada neler yapmalıyım acaba?
Selam ön görüşmede vajinal muayene etti beni 4 yumurtamın olduğunu ve denemeye değer olduğunu söyledi bende tüm evraklarımı götürmüştüm başka bir şey istemedi benden haziran ayında kürtaj oldum ondan sanırım istemedi benden rahim filmi herşeye dikkat etmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı Bursa Acıbadem de siz pekiBende birdahaki adetimde gideceğim, bütün tahlillerim evraklarım herseyim hazır rahim yıkama yaptı bütün rahmime ve yumurtalıklarıma kamerayla baktı bir sıkıntı çıkmadı. Rahim filmimde vardı zaten adetinde gel başlayalım dedi. Ben birsürü takviye aldım hem eşim hem de kendime. Öncelikle omega 3, C vitamini, Koenzim Q10 aldım. Bunlar yumurta ve sperm kalitesini arttırıyormuş. Bol yeşillikle ve protein ağırlıklı beslenin. Biz koşu bandı aldık hergün 1 saat yürüyüş yapıyoruz. Bol su için, siz nerede yaptıracaksınız ücret konuştunuz mu
Kürtaj ne için olmuştunuz ? Bir de süreciniz nasıl ilerledi ?Selam ön görüşmede vajinal muayene etti beni 4 yumurtamın olduğunu ve denemeye değer olduğunu söyledi bende tüm evraklarımı götürmüştüm başka bir şey istemedi benden haziran ayında kürtaj oldum ondan sanırım istemedi benden rahim filmi herşeye dikkat etmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı Bursa Acıbadem de siz peki
8 haftalıkken kalbi durdu maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım tüp bebeği ilk kez deneyeceğim ay sonunda adetin 2.günü gideceğim bende merak ediyorumKürtaj ne için olmuştunuz ? Bir de süreciniz nasıl ilerledi ?
Benimde 6.haftalık iken kalbi durdu eşimde varikosel vardı. 1 yıl bekledik gebelik olmayınca tüp bebeğe başvurduk. Aşılama da tutmadı ama sonuç beni üzdü. 14 olgun yumurtadan 5 döllendi 2 tane donduruldu yaşım 318 haftalıkken kalbi durdu maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım tüp bebeği ilk kez deneyeceğim ay sonunda adetin 2.günü gideceğim bende merak ediyorum
Çok geçmiş olsunBenimde 6.haftalık iken kalbi durdu eşimde varikosel vardı. 1 yıl bekledik gebelik olmayınca tüp bebeğe başvurduk. Aşılama da tutmadı ama sonuç beni üzdü. 14 olgun yumurtadan 5 döllendi 2 tane donduruldu yaşım 31amh 3.43.
Hayırlısı olsun inşşş
Merhaba ben yeni gördüm mesajınızı ben Harran üniversitesinde yaptıracağım inşallah bugün yarın adet olup 2. Günü gideceğimSelam ön görüşmede vajinal muayene etti beni 4 yumurtamın olduğunu ve denemeye değer olduğunu söyledi bende tüm evraklarımı götürmüştüm başka bir şey istemedi benden haziran ayında kürtaj oldum ondan sanırım istemedi benden rahim filmi herşeye dikkat etmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı Bursa Acıbadem de siz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?