- 10 Kasım 2022
- 157
- 36
- 28
- Konu Sahibi albatros23
Tüp bebek fiyatları çok yüksek 240.000 bin tl hepsi bu fiyatlara yapılır mı bir ihtimal üzerine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçlarla o fiyati bulur. Belki geçer bile ekstra testler isterse daha da pahalıya gelebilir. Herkesin sorunu farklı sonuçta. Embriyolara genetik test yaptirmak 1 tanesi icin bile 15.000 TL civarı. Devlet destekli daha uyguna gelir.Tüp bebek fiyatları çok yüksek 240.000 bin tl hepsi bu fiyatlara yapılır mı bir ihtimal üzerine
Başka bir ihtimal yoksa yapılıyor maalesef. Kimsede durduk yere yaptırmaz zaten tüp bebek.Tüp bebek fiyatları çok yüksek 240.000 bin tl hepsi bu fiyatlara yapılır mı bir ihtimal üzerine
İlaç dahil mi hariç mi.Tüp bebek fiyatları çok yüksek 240.000 bin tl hepsi bu fiyatlara yapılır mı bir ihtimal üzerine
Hangi ildesiniz oda önemli Kocaeli’nde 115 tüp bebek için 40 binde ilaçlarıma gitti benim yumurta toplama öncesi kaç günde toplanabilecek duruma geldiğine bağlı olarak artar ya da azalırTüp bebek fiyatları çok yüksek 240.000 bin tl hepsi bu fiyatlara yapılır mı bir ihtimal üzerine
Hangi hastane de yaptırmistinizHangi ildesiniz oda önemli Kocaeli’nde 115 tüp bebek için 40 binde ilaçlarıma gitti benim yumurta toplama öncesi kaç günde toplanabilecek duruma geldiğine bağlı olarak artar ya da azalır
Bulunduğunuz il neresi bilmiyorum ama şehir hastanesinde yaptrdım transfer gunumu bekliıyım 52.500 tüp bebek için hastaneye verdik ilaçlarda 50 küsürü buldu bence devlete gidin derim ben bide raporsuz olmama ragmen raporluda dahada dğşük oluyo fiyatıTüp bebek fiyatları çok yüksek 240.000 bin tl hepsi bu fiyatlara yapılır mı bir ihtimal üzerine
Hangi şehirdesiniz? Ben Bursada hastaneye 100 bin verdim, ilaçlar da 35-40 gibi tuttuTüp bebek fiyatları çok yüksek 240.000 bin tl hepsi bu fiyatlara yapılır mı bir ihtimal üzerine
Bir ihtimal tek ihtimalse bi yolu bulunuyor.Tüp bebek fiyatları çok yüksek 240.000 bin tl hepsi bu fiyatlara yapılır mı bir ihtimal üzerine
Çok fazla yorum yapmam ama bu yazdiginiz o kadar itici geldi ki yazmadan geçemeyeceğim. Evet fiyatlar cokyuksek ve herkes imkanları zorluyor kimisi kredi cekiyor kimisi arabasını satıyor kırmızı yakınlarından borç alıyor eminim ama evlat hasretini yaşamayan bilemez . Sizin bir evladınız varmış Allah size bağışlasın umarım sağlıklı büyüdüğünü görürsünüz . Parası diye açtığınız başlık bile değişik geldi . Evet insanlar Umut için bunlara göğüs geriyor maalesef devletin daha fazla destek olması gereken yerde çok yetersiz kalıyor .Tüp bebek fiyatları çok yüksek 240.000 bin tl hepsi bu fiyatlara yapılır mı bir ihtimal üzerine
Kaşe , imza mühürÇok fazla yorum yapmam ama bu yazdiginiz o kadar itici geldi ki yazmadan geçemeyeceğim. Evet fiyatlar cokyuksek ve herkes imkanları zorluyor kimisi kredi cekiyor kimisi arabasını satıyor kırmızı yakınlarından borç alıyor eminim ama evlat hasretini yaşamayan bilemez . Sizin bir evladınız varmış Allah size bağışlasın umarım sağlıklı büyüdüğünü görürsünüz . Parası diye açtığınız başlık bile değişik geldi . Evet insanlar Umut için bunlara göğüs geriyor maalesef devletin daha fazla destek olması gereken yerde çok yetersiz kalıyor .
Hepsi dahildi piezzo pikso da dahilİlaç dahil mi hariç mi.
Böyle bir şeyi neden sordunuz anlayamadım. Hiç masumca ve bilgi amaçlı sorulmuş gibi durmuyor.
neden sordum 45 yaşındayım bu paraya depermi yaptırmam sizce yuzde 5 bir ihtimal için o anlamda sordum kötü bir niyetimiz yok yaniBöyle bir şeyi neden sordunuz anlayamadım. Hiç masumca ve bilgi amaçlı sorulmuş gibi durmuyor.
Hastaneler fiyat veriyorÜstelik hiçbir hastane veya kurum bunu belli bir miktarla sinirlayamaz az veya çok. Süreçte neler olacak belli değildir kimse size fiyat veremez.
İstanbuldayımHangi ildesiniz oda önemli Kocaeli’nde 115 tüp bebek için 40 binde ilaçlarıma gitti benim yumurta toplama öncesi kaç günde toplanabilecek duruma geldiğine bağlı olarak artar ya da azalır
Tedaviye başlayacaksınız Momarta bakın derim Erbil hoca çok iyidirİstanbuldayım