- 23 Mayıs 2009
- 14.479
- 15.907
- 823
Evet transferle birlikte 15.gün doktor çsğırdı. Kucağımda çok şükür 9 aylıkTransferle birlikte 15. Gün öyle mi? Doktor mu cagirdi peki kendiniz mi gittiniz? Allah kucaginiza Almayi nasip etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet transferle birlikte 15.gün doktor çsğırdı. Kucağımda çok şükür 9 aylıkTransferle birlikte 15. Gün öyle mi? Doktor mu cagirdi peki kendiniz mi gittiniz? Allah kucaginiza Almayi nasip etsin![]()
13.gun baktirmistim 1100du, 2 gun sonra gittigimde keseyi gorduk betaya bakilmadi o gunBeta hcg değeriniz kacti peki gördüğünüzde
PozitifiMerhabalar, 5.gün embriyosu pozitif aldıktan sonra keseyi ne zaman gördünüz?
MaşallahEvet transferle birlikte 15.gün doktor çsğırdı. Kucağımda çok şükür 9 aylık![]()
Benim bugün 15.gun oluyor ama daha randevuma 1 hafta var13.gun baktirmistim 1100du, 2 gun sonra gittigimde keseyi gorduk betaya bakilmadi o gun
Pozitifi
Gördükten 1 hafta sonra![]()
Merhaba benimde 22si randevum kese gormek icin:)Beni de 11. Günden 10 gün sonra çağırdı kese için yani 22si kese randevum var
Darisi bizim başımıza inşallah bizde görürüzMeraba;bizde pozitiften bi hafta sonra gördük keseyi iki hafta sonrada kalp atışı için randevu verildi
Benim değerim 11 gün 400 cikti. Yine iyi beklemissiniz sizMerhaba bende gecen hafta pozitif gördüm 10 gin sonraya randevu verdi. Aslında değerim 1765 cikti o kadar bekletmez diye düşündüm ama neyse geç olsunda güç olmasin![]()
İnşallah canım hepimizinki. Rabbim herkese nasip etsinBenim değerim 11 gün 400 cikti. Yine iyi beklemissiniz sizSağlıkla gelsin
![]()