• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek pozitif ama kanama var

ekinefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
1
0
36
İçel Mersin
Arkadaşlar lütfen yardım edin. Tüp bebek tedavisi gördüm.dün ilk cumartesi günü test yaptırdım sonuç 41 çıktı. Pazar günü kanama ve çok şiddetli karın ağrısı oldu. Bu sabah tekrar test yaptırdım sonuç 98 çıktı. Kanama ve ağrı devam ediyor. Aynı şeyleri yaşayan varmı.lütfen cevap verin

canım öncelikle tebrik ederim......:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: benim de başıma geldi hemde test yaptığım gün.... 4 ay sürekli yattım... şimdi kızım üç aylıkoldu... sıkıntı yapma vw. haricinde yataktan kalkma canım.. ALLAH tamamını erdirsin....

Arkadaşlar lütfen yardım edin. Tüp bebek tedavisi gördüm.dün ilk cumartesi günü test yaptırdım sonuç 41 çıktı. Pazar günü kanama ve çok şiddetli karın ağrısı oldu. Bu sabah tekrar test yaptırdım sonuç 98 çıktı. Kanama ve ağrı devam ediyor. Aynı şeyleri yaşayan varmı.lütfen cevap verin

moralini bozma canım,benim de 5.hafta ara ara kanamam oldu,sonra kendiliğinden kesildi.kanaman sürekli mi,arada mı oluyor?

Back
X