• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek pozitif sonrası kese ve kalp atışı ne zaman gördünüz?

9. Gün pozitifi görüp 10!gün sonrası keseye gittim. 5 haftalıktı.
1 hafta sonrasında da kalp atışına gitmiştim. 6 haftalıktı.
Bel ağrım çok yoğunda lekelenmem olmuştu 9. Gün. O lekelenme 8. Gebelık haftasına kadar sürmüştü.
Lekelenmeler arada bende de oluyor sizin devam ediyor mu, sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza

Benım 8. Haftaya kadar sürmüştü. Kızım doğdu canım 😊 sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Çok mutlu oldum🥰 lekelenme boyunca bir ilaç kullanmış miydiniz ben de duphaston kullanıyorum bir haftadır 27 sinde gideceğim jnsallah. Ara ara lekelenmelerim oluyor

Çok mutlu oldum🥰 lekelenme boyunca bir ilaç kullanmış miydiniz ben de duphaston kullanıyorum bir haftadır 27 sinde gideceğim jnsallah. Ara ara lekelenmelerim oluyor
Haftada 1 defa proluton iğne yaptırdım canım. Sonrasında tamamen bitiyor zaten

Ben de 11. Gün pozitifi gördüm. Doktor 15 gün sonra geldi de zaman geçmiyor pek belirtim de olmayınca her şey yolunda mı merak ediyorum 🥹
Ayy canım iyi bekliyorsun ben senin yerinde olsam arada başka bir doktora gider keseyi görürdüm.😂😂 Yani eğer doktorum gec tarih verseydi oyle yapacaktım. 1400 ü gördüm beta da 4 gün sonraya randevu verdiler bana kese icin nasipse 🤲 ki seninle ayni duyguları yaşıyorum merakla geciyor her dakikam🥹🥹

Ayy canım iyi bekliyorsun ben senin yerinde olsam arada başka bir doktora gider keseyi görürdüm.😂😂 Yani eğer doktorum gec tarih verseydi oyle yapacaktım. 1400 ü gördüm beta da 4 gün sonraya randevu verdiler bana kese icin nasipse 🤲 ki seninle ayni duyguları yaşıyorum merakla geciyor her dakikam🥹🥹
Ben 13. Gün 1200 gördüm 15 gün sonra gittim yine de, kese ve kalp atışını aynı anda gördük çok şükür 🥹 Ama inan vakit hiçbir kontrolde geçmek bilmiyor, şu an 3. Kontrolümü bekliyorum ama günler durdu sanki 🫢

Ben 13. Gün 1200 gördüm 15 gün sonra gittim yine de, kese ve kalp atışını aynı anda gördük çok şükür 🥹 Ama inan vakit hiçbir kontrolde geçmek bilmiyor, şu an 3. Kontrolümü bekliyorum ama günler durdu sanki 🫢
Çok şükür. Ayy dimi ya sabretmek cok zor iyi dayanmissiniz zaten iki hafta massallah. Değeriniz de güzelmiş tek mi cift mi ?

Back
X