tüp bebek protokol iptali

LILYUM78

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
32
13
298
İzmir
merhaba arkadaşlar hormon tahlillerim iyi çıktı 4 menopur iğne vuruldum ve kontrole gittiğimde sadece sol tarafta 2 yumurta oluştuğu için tüp bebek tedavimi doktorla birlikte karar alarak sonlandırdım.Aranızda aynı durumda olan varmı
:59:

benimde ostorojen hormonum 11.000 çıktığı için iptal kararı almıştı doktor. maksimum 5.000 olması gerekiyo .1 günde düşmesi imkansız önümüzdeki aya kaldı artık dedi. sonra sen bugün de kan ver bakalım kaç oldu bi sonraki tedavi için fikir edinelim dedi.Ama bi mucize oldu ve 2.700 e düştü aynı gün içinde oda inanamadı bende tedaviye devam ettik tabiki ve kızım azimli çıktı doğumu bekliyoruz şimdi :)

benimde ostorojen hormonum 11.000 çıktığı için iptal kararı almıştı doktor. maksimum 5.000 olması gerekiyo .1 günde düşmesi imkansız önümüzdeki aya kaldı artık dedi. sonra sen bugün de kan ver bakalım kaç oldu bi sonraki tedavi için fikir edinelim dedi.Ama bi mucize oldu ve 2.700 e düştü aynı gün içinde oda inanamadı bende tedaviye devam ettik tabiki ve kızım azimli çıktı doğumu bekliyoruz şimdi :)

hayırlısı olsun inşallah ama benim bütün hormon tahillerim iyiydi.iğnelere başladık ve kontrolde sadece 2 yumurta oluşmuş şansımızı zorlamayalım diye 2 ay sonra tekrar deniycez.bu arada dhea ve vitamin kullanıcam.benim için yanlış bir zamandı galiba ama çok üzücü bir durum hiç böyle bir durum başıma gelecek diye aklımın ucundan bile geçmedi.Allah hayırlısı ile doğum yapmanı ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin darısı benim gibi uğraşanların başına

hayırlısı olsun inşallah ama benim bütün hormon tahillerim iyiydi.iğnelere başladık ve kontrolde sadece 2 yumurta oluşmuş şansımızı zorlamayalım diye 2 ay sonra tekrar deniycez.bu arada dhea ve vitamin kullanıcam.benim için yanlış bir zamandı galiba ama çok üzücü bir durum hiç böyle bir durum başıma gelecek diye aklımın ucundan bile geçmedi.Allah hayırlısı ile doğum yapmanı ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin darısı benim gibi uğraşanların başına

yaşadığın hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum çünkü dr. iptal edelim dediğinde şok olmuştum
hem kendimi artık hazırladığımdan hemde tekrar o kadar iğne olacağımdan
benimki uzun protokoldü ve 50 ye yakın iğne olmuştum
reglilerimde düzensiz olduğundan bi türlü tedavinin asıl kısmına geçememiştik
allah doğru zamanı ayarlamıştır senin içinde umarım güzel haberlerinle bebişini kucağına aldığınıda duyarız burdan
bir de 40 yaşımın hikayesi diye bir topik açmışlar onu okumanı tavsiye ederim insana umut veren bir hikaye :79:

yaşadığın hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum çünkü dr. iptal edelim dediğinde şok olmuştum
hem kendimi artık hazırladığımdan hemde tekrar o kadar iğne olacağımdan
benimki uzun protokoldü ve 50 ye yakın iğne olmuştum
reglilerimde düzensiz olduğundan bi türlü tedavinin asıl kısmına geçememiştik
allah doğru zamanı ayarlamıştır senin içinde umarım güzel haberlerinle bebişini kucağına aldığınıda duyarız burdan
bir de 40 yaşımın hikayesi diye bir topik açmışlar onu okumanı tavsiye ederim insana umut veren bir hikaye :79:

evet herşerde bir hayır vardır buna inanan bir insanım zaten başlarkende hayırlısı neyse o olsun diye başladım.İyi dileklerin için teşekkürler.Ben 4 iğne vuruldum boşa gitti diye üzüldüm ama sen gerçekten çok emek vermişsin hayatta her şeyin bir sebebi vardır

merhaba arkadaşlar hormon tahlillerim iyi çıktı 4 menopur iğne vuruldum ve kontrole gittiğimde sadece sol tarafta 2 yumurta oluştuğu için tüp bebek tedavimi doktorla birlikte karar alarak sonlandırdım.Aranızda aynı durumda olan varmı
:59:

nisan ayının başında yada mart sonu tedaviye başlarken 3 folikülüm vardı sekiz gün çok yüksek doz (merional 450+ 20 ünite lucrin) ilaç tedavisine rağmen hiç büyümediler.. doktor beş gün ilaçsız bekleyelim bazen kendiliğinden büyürler eğer azıcık hareket olursa ilaca devam ederiz dedi 5 gün sonra yine büyümemişlerdi.. doktorum inat etti protokol değiştirdik 5 gün femera kullandım kontrole gittim büyümemişleri doktor inat etmeye devam etti beş gün daha femera kullandım folikül sayısı 5e çıktı 1 tanesi de 11mm oldu :))) ama doktorun inadı bitti :))) tamam dedi baskılayan herneyse ortadan kaldırdık ama çok zorladık şimdi bırakalım adet olunca gel mayısta baştan başlayalım dedi.. sonraaa bir mucize oldu mayısta adet olmadım :)))) darısı başına...

inşallah, böyle haberler insana umut veriyor sana hayırlı doğumlar darısıda benim gibi olanların başına

arkadaşlar sadece 4 tane iğne kullandım geçen hafta ve göğüslerim 3 gündür şiş ve ağrıyor.zaten önceden sol göğsümde kist vardı ayrıca 3 gün oldu günde 50 mg dhea kullanmaya başladım acaba hangisi beni etkiledi.16 ve 13 mm 2 yumurtam vardı çatlamış olması lazım bu ay nasıl adet olurum acaba erkenmi geç mi

Back
X