Tüp bebek ,prp ,,zayif yumurtalik

Akgul554

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2025
4
0
1
29
İyi akşamlar,Azerbaycandan yaziyorum.30 yaşdayım .7 yildi tedavi gormeme ragmen,hic hamile kalmadim.2 defe ameliyyat gecirdim,sonuncu ameliyyatimda 1 tüpüm alındı,6 ay sonra doktora gittim,yumurta rezervim düşükmüş.Prp önerdi,daha sonra tüp bebek yapalım soyledi.Ben bir konuda endiseliyim.Benim doktorum Önder Tulumbacı.Benim adetimin 9cu gunu prp yapdi,18ci gunu tup bebek ignelerine basladik,yumurta yetistirme,,bu konuda cok endiseliyim,bu igneler adetin 5ci gunu baslanmali degil mi?Neden 18ci gunu basladi,peki ben adet olursam nasil yumurta toplama olacak?Tup bebek yaptiranlar beni aydinlatin lutfen,ben ilk defe yaptiriyorum

Mrb prp faydalı ben egsozom ve prp bir arada olmustum 2 ay sonra hamile kaldım yıllar sonra ilk hamilelik di yumurta takibi ve doğal yol ile fakat 3.5 ay sonra bebek down çıktı sonlandırmak zorunda kaldık. Şimdi tup bebek icin tedaviye başladım 21 gün doğum kontrol tableti kullandım sonrasında tup bebek icin karından iğnelere başladık. Umutlu olun her dr un tedavi yöntemi hastasının durumuna göre değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…