Kızlar benimle aynı yolda yürüyen çok kadın var biliyorum dertleşmek için en azından bir desteğe ihtiyaç duyduğumu anladığım için bu konuyu açıyorum. Amh düşük olduğunu öğrendim ilk altı ay 2.5 sene boyunca eşime yalvardım ilgilenmedi tedavi ile surkeli kavga gürültü üç sene sonra eş varikosel faktörü ve benim rahim filmimde de dört sene sonra yapısıklık yazıyormuş yeni göründüğüm doktor söyledi üç doktora gitmiştim umursamamış raporu tüplerimde de açık olmasına rağmen işlevsellik sorunu da olabilirmiş: Amh düşük olduğu için üç tüp bebekte de çok az yumurta toplanıyor iğnelere eşit cevap vermedikleri için büyüme hızları çok farklı olduğu için iki veya üç toplanıyor bu sefer bir toplandı diğerleri boş çıkmış yıkıldım . Gün gün arayıp haber veriyorlar döllenmiş bugün gelişmiş pazartesi aryaacwkwlr ama sürekli ağlıyorum neden az yumurta çok yumurta benim için en azından umut şans rahatlatıcı bir durum olurdu fazla embriyo demek olurdu Amh dusuklugu tüp bebekte bile şanssızlık . Bu durumu yaşayıp mucize yaşayan var mı ? Dört buçuk senedir evliyim bir buçuk senedir ciddi olarak uğraşıyoruz ama çok yoruldum bu olumsuz olursa ne yapayım nasıl yol izleyeyim bırakayım mı bilmiyorum destek yorumlarınızı bekliyorum