Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
raporu üniversite hastaneleri veriyor arkadaşlar ve ssk ile anlaşmalı olan özel merkezlerde geçerli oluyor.
eşim çapada dr gittti sorun eşimde ve ciddi bir sorun dr kendi teklif etti rapor yazıcam diye bana bi tetkik falan yapılmadı muayne olmuştum bi sorun çıkmadı . ama raporla bağlı bi tetkik yapılmadı sorun eşimde çünkü para falan ödemedik
ama bişey sorucam rapor olunca ssk geçerli oluyormu özel merkezlerde de ???
peki arkadaşlar benimde merak ettiğim şu aşılama raporu çıktı diyelim ben ssk lıyım aşılama için ne kadar ödemem gerekecek.
Canım belki doktorun yazdığı rapor alırken 3 aşılama yapma zorunluluğu var ama eğer doktor aşılamanın tutmayacağına dair bir rapor verirse 3 aşılamayı yaptırmak zorunda kalmıyorsun.Doktorunuzun verdiği raporda odur belki.
canım eşimin sperm sayısı hormonsal sorunlardan dolayı hergeçen gün düşüş gösteriyo aşılama yoluyla asla çocuğunuz olmaz dedi dr tüp bebek içinde acele edin ilerki zaman içinde sperm dondurun dedi biz raporu bekliyoruz özelde yaptırcaz ben çok korkuyorum çok gerginim nasıl yapıcam nasıl olcak kafayı yicem basit bir jinokolojik muaynem işgence gibi geçmişken tüp bebek nasıl olcak bilemiyorum mevlam yardım etsin ama nasıl yapcam bilmiyorum
rben bugün rapor için resim ve sevk verdim
tetkikler zaten 1-2 ay içerisinde rapor çıkartacağın hastanede olduğu için ayrı ücret ödemiyorsun sağlık güvencesi kapsamında oluyor zaten..
ben ege üniversitesinde aşılama olacağım dahaönce özlede tüp bebek oldu ama onu kabul etmiyorlar
aşılamada 120 lira işlem ücreti ödüyorsun
iğnelerin %20 side en fazla 300 tutsa
hepsi 500 olur herhalde...