tüp bebek raporu acil

umudaMerhaba

Rabbim meleğimi nasip et
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
2.351
4
116
Diğer
arkadaşlar tüp bebek raporu çıkartacağım eşim azospermi üç yıldolcak peki bu rapor ssk tarafından işyerine bildiriliyormu ben ne benim nede eşimin işyerinden bilinmesini istemiyorumda birde ne kadar zamanda çıkaartılıyor ilaçlar için ayrı tedavi için ayrımı çıkartılıyor teşekkürler

cnm ısyerıne neden bıldırılsınkı 1 kere rapor cıkıyordu benım bıldıgım

arkadaşlar tüp bebek raporu çıkartacağım eşim azospermi üç yıldolcak peki bu rapor ssk tarafından işyerine bildiriliyormu ben ne benim nede eşimin işyerinden bilinmesini istemiyorumda birde ne kadar zamanda çıkaartılıyor ilaçlar için ayrı tedavi için ayrımı çıkartılıyor teşekkürler

canım iş yerine bildirilmiyor ama rapor almak için bazı şartlar var onlar uyuyorsa 1 tane rapor veriyorlar o raporu tüp bebek merkezine veriyorsun ilaçlar yazıyor zaten raporda onlar 550 tutuyor yumurta toplanmasından sonraki ilaçları hastanede yazdırıp alabiliyorsun onlar rapora dahil olmuyor doktor içinde ücret merkeze bağlı fiyatlar değişiyor ben 1.500 ödedim ama istanbulda bazı merkezlerde 805tl imiş araştır ona göre yaptır canım

Back
X