tüp bebek raporu alanlar bilgi verebilir mi lutfen

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Peki bu rapor çıktığı günden itibaren 1 ay mı geçerli ilaçlar için? Çünkü şöyle bir durum var. Ben eğer bir dahaki reglimde hormon kan testi falan verirsem sonraki ay regl de tüp bebeğe başlayacağız. E bu süreçte eğer bir aysa rapor süresi biz tüp bebeğe başlarken ilaç için olan rapor bitmiş olmayacak mı? Kusura bakmayın aklım karıştı🙈
Rapor ciktiktan sonra ilaçları 3 gün içinde doktora yazdirip eczaneden alman gerekiyor 1 ay değil
Yoksa ilaçları indirimli alamassın canım

Rapor ciktiktan sonra ilaçları 3 gün içinde doktora yazdirip eczaneden alman gerekiyor 1 ay değil
Yoksa ilaçları indirimli alamassın canım
Yani tüp bebeğe başlayacagımız regl de rapor almak daha mantıklı olacak. Peki ilaç için ne kadar bir indirim oluyor? Gittiğimiz merkez özel ve bildiğim kadarıyla rapor tüp bebek tedavisi için geçerli olmayacak. Derdim ilaçlara fazla ödemeyelim ama nasıl olacak bilmiyorum. Merakımın nedeni bu kadar ugrasa değecek bir indirim sağlayacak mı? Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum🙏

Yani tüp bebeğe başlayacagımız regl de rapor almak daha mantıklı olacak. Peki ilaç için ne kadar bir indirim oluyor? Gittiğimiz merkez özel ve bildiğim kadarıyla rapor tüp bebek tedavisi için geçerli olmayacak. Derdim ilaçlara fazla ödemeyelim ama nasıl olacak bilmiyorum. Merakımın nedeni bu kadar ugrasa değecek bir indirim sağlayacak mı? Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum🙏
Yani şöyle söyluyum
2017de tedavim oldu tüm ilaçlara sadece 600 lira verdim
(Normalde bi kutusu 500 lira)

2018 ekimdeki tedavimdede 500 lira verdim

Bayağı indirimli oluyor yani

Merhaba benimde bir sorum olacak , Rapor çıktıktan sonra 6 ay süre veriyorlar,
3 denemeyi bu 6 ay içerisinde mi gerçekleştirmek gerekiyor ? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Back
X