Tüp bebek raporu alanlara bir sorum var?

Unicornbe

Golden Dragon✨🐉
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
2.994
1.896
658
Rapor u aldik diyelim ilk denemeyi yaptik 2. ve 3. deneme sureleri arasi nekadar kizlar? Raporun gecerlilik tarihi 6 ay diyen var 1yil diyen var ama 2.ve 3.deneme bu sure icine dahil mi öyleyse denemeler arasi cok kisa degil mi aklima takıldı biz ilk denemeden sonra bi 6ay beklemeyi düşünüyoruz biz bu martta baslayip seneye aralık yada ocakta 2.denemeyi yapamayi dusunduk? Bilgi sahibi olanlar yorumlarinizi bekliyorum.

Rapor u aldik diyelim ilk denemeyi yaptik 2. ve 3. deneme sureleri arasi nekadar kizlar? Raporun gecerlilik tarihi 6 ay diyen var 1yil diyen var ama 2.ve 3.deneme bu sure icine dahil mi öyleyse denemeler arasi cok kisa degil mi aklima takıldı biz ilk denemeden sonra bi 6ay beklemeyi düşünüyoruz biz bu martta baslayip seneye aralık yada ocakta 2.denemeyi yapamayi dusunduk? Bilgi sahibi olanlar yorumlarinizi bekliyorum.
6 ay canim ins olmaz olumsuz sonuc alincada 1ay sonra adet gorup 2.adette tekrar tedaviye basliyolar

6 ay canim ins olmaz olumsuz sonuc alincada 1ay sonra adet gorup 2.adette tekrar tedaviye basliyolar
Bu durum pek iyi olmadi tekrar ilac kullanimi hormon alimi derken benm sicak bakmadgm tek konu bu... Bukadr kisa surede vucut ilaca maruz kalmamali ki bende pko var hormon ilaclari denge bozuyor keske 1 yila yaysalar insanlarda ugrasmasa..Biz subat mart baslayalim diyorduk testleri rapor icin teslim ettk geriye kimlik foto ikametgah kalmıştı..Annem meme kanseri tedavi bitmek uzre gecenlerde genetik doktoruna gttik genetik doktorumiz östrojen hormon alimini tavsiye etmedi tup bebek sartmi diye konustu aklim cok karisik ikinci bi genetik testi istendi annemden pozitif cikarsa bizim bu duruma tamamen dikkat etmemiz gerekecek.. Cokta takilmamak lazm diyorum ama bitaraftan bu denemeler 6ay icinse riskli olacak.Sanirim erteleyecgm yuzup kuyruğuna gelmisken :(

Benim bildiğim rapor işi raporunu alıyorsun ilaçlar için 1 ay geçerli her deneme bi rapor rapor 6 ay geçerli deil yani her rapor 1 tedavi 2 tedaviye tekrar rapor alınması lazım ben öyle biliyorum

Back
X