tup bebek raporu icin 3 yillik evli olma sarti kaldirildi....!!!!!!!!!!!!!!!!!

hazal..

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
230
0
316
İstanbul
kizlar konu acildimi acilmadimi bilmiyorum ama tup bebekte 3 yillik evli olma sarti kaldirilmis....yerine baska sartlar getirilmis 2 ay ilac tedavisi ve iki asilama...ben iki yillik evliyim ve bu yil yapmayi dusunuyorum allah nasip ederse...zemuszemus

resmi gazetede yayınlanmadı ama henuz 3 yıllık evlilik şartının kaldırılması benimde 3 yıl olmadı henuz aşılama yaptırdım ama özelde sanırım geçerli olmaz dimi

maalesef ozeldeki asilamayi saymiyorlar...evet bugun ogrendim resmi gazetede yayinlanmadigini..umarim en kisa zamanda yayinlanir..yayinlanana kadar 3 yili doldururuz herhalde:))))

birde ssk lı olma durumu vardı.5 yıllık ssk istiyorlardı.acaba ondada değişiklik varmı?bilen varmı arkadaşlar?paylaşırmısınız?

arkadaslar 3 yıllık kalktı ama 3 yıl hıc bır tedavıden sonuc alamamıs olmak gerekıyo yanı kalksada onemlı degıl yıne bır ıse yaramıyo ben arastırdım merkezlerı aradım bende 2 yıllık evlıyım ınsanlarla dalga gecıyorlar resmen sevıncımızı kursamızda bıraktılar yıne sızde arastırın ama bole yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…