tup bebek raporu icin 3 yillik evli olma sarti kaldirildi....!!!!!!!!!!!!!!!!!

hazal..

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
230
0
316
İstanbul
kizlar konu acildimi acilmadimi bilmiyorum ama tup bebekte 3 yillik evli olma sarti kaldirilmis....yerine baska sartlar getirilmis 2 ay ilac tedavisi ve iki asilama...ben iki yillik evliyim ve bu yil yapmayi dusunuyorum allah nasip ederse...zemuszemus

kizlar konu acildimi acilmadimi bilmiyorum ama tup bebekte 3 yillik evli olma sarti kaldirilmis....yerine baska sartlar getirilmis 2 ay ilac tedavisi ve iki asilama...ben iki yillik evliyim ve bu yil yapmayi dusunuyorum allah nasip ederse...zemuszemus

resmi gazetede yayınlanmadı ama henuz 3 yıllık evlilik şartının kaldırılması benimde 3 yıl olmadı henuz aşılama yaptırdım ama özelde sanırım geçerli olmaz dimi

maalesef ozeldeki asilamayi saymiyorlar...evet bugun ogrendim resmi gazetede yayinlanmadigini..umarim en kisa zamanda yayinlanir..yayinlanana kadar 3 yili doldururuz herhalde:))))

birde ssk lı olma durumu vardı.5 yıllık ssk istiyorlardı.acaba ondada değişiklik varmı?bilen varmı arkadaşlar?paylaşırmısınız?

arkadaslar 3 yıllık kalktı ama 3 yıl hıc bır tedavıden sonuc alamamıs olmak gerekıyo yanı kalksada onemlı degıl yıne bır ıse yaramıyo ben arastırdım merkezlerı aradım bende 2 yıllık evlıyım ınsanlarla dalga gecıyorlar resmen sevıncımızı kursamızda bıraktılar yıne sızde arastırın ama bole yanı

Back
X