Erkek İnfertilitesi Tüp bebek raporu için erkek infetilitesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

chagiless

Kuzusu artık yanında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
7.034
7.590
398
2 yıllık evliyiz rapor alınamıyor. Ancak eşimin sperm değerleri aşılama için de uygun görülmüyor.elimde hareketliliği 5m altında olan 3 rapor var bunlarla gitsem raporu alır mıyım? Yoksa raporu verecek fakulte hastanesinin mi raporları geçerli sayılacak? Evraklarımız tamam dosyamız açıldı ancak ilerleyiş hakkında bilgi verilmedi. Benim de sol tüpüm tıkalı çıktı. Bu da raporu etkiler mi? Şimdiden teşekkür ederim kızlar. Kafam çok karışık k bkmayın uzun oldu.

Geçmiş olsun canım. Rabbim kısa zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat inşaAllah. Rapor için bildiğim kadarıyla 3 yıl evli olma şartı aranıyor.

Geçmiş olsun canım. Rabbim kısa zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat inşaAllah. Rapor için bildiğim kadarıyla 3 yıl evli olma şartı aranıyor.
Evet şartı biliyorum ancak sperm hareket sayısı 5milyon altında olursa rapor çıkıyormuş. Yani erkek infertilitesi olunca rapor hemen çıkıyor

Evet şartı biliyorum ancak sperm hareket sayısı 5milyon altında olursa rapor çıkıyormuş. Yani erkek infertilitesi olunca rapor hemen çıkıyor
Bizde de sıkıntı aynı ama raporun hemen çıktığını söylemediler. Hayırlısı olur insaallah

Bizde de sıkıntı aynı ama raporun hemen çıktığını söylemediler. Hayırlısı olur insaallah
Kaç gündür araştırıyorum canım onlr demiyo zaten erkek infertilitesi olunca şartları karşılayınca iki haftalıkta evli olsan alabiliyomuşsun. Inş alırz tabi

Kızlar değerler düşük çıkınca tekrarlamak istediler 2 kere daha düşük çıkarsa direk raporu alıyorum inş :)

Merhaba tüp bebek raporu nerden alınıyor biz 14 yıllık evliyiz 2 kez tüp bebek tedavisi denedik şuan 3. tedavi için çalışmalara başladık ve tüp bebek raporu alınıp ücretsiz yapan yerler nereler?

Merhaba tüp bebek raporu nerden alınıyor biz 14 yıllık evliyiz 2 kez tüp bebek tedavisi denedik şuan 3. tedavi için çalışmalara başladık ve tüp bebek raporu alınıp ücretsiz yapan yerler nereler?
üniversite hastanesi yada tüp bebek yapan devlet hastanelerinden alınıyor diye biliyorum

Ücretsiz olmuyor canim ama rapor aldığında 2bucuk gene ödüyorsun develtten rapor alıp yapa bilirsin

Back
X