Glz1 Sabır,Dua,şükür🌸🤲 Kayıtlı Üye 23 Ocak 2021 1.531 1.125 83 8 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Glz1 #1 Merhabalar 22 yasindayim tüp bebek raporu çıkarmı ? 23 doldurmammı gerekiyor ? esim azosperm
birminikask2020 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Aralık 2019 1.785 2.952 83 8 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Glz1 #2 Glz1 .!.: Merhabalar 22 yasindayim tüp bebek raporu çıkarmı ? 23 doldurmammı gerekiyor ? esim azosperm Genişletmek için tıkla... Yas sarti var 23den buyuk olmak - 41 yaşından gün almamis olmak. Ama sizin Sizin sebebiniz var azosperm den dolayi size rapor cikar. Bende bu sacma kural için evlilik suresi 3yil bekledim sebepsiz ınfertılıte de rapor hakkindan faydalanmak icin bekleniyor sebep olmadigindan dolayi.
Glz1 .!.: Merhabalar 22 yasindayim tüp bebek raporu çıkarmı ? 23 doldurmammı gerekiyor ? esim azosperm Genişletmek için tıkla... Yas sarti var 23den buyuk olmak - 41 yaşından gün almamis olmak. Ama sizin Sizin sebebiniz var azosperm den dolayi size rapor cikar. Bende bu sacma kural için evlilik suresi 3yil bekledim sebepsiz ınfertılıte de rapor hakkindan faydalanmak icin bekleniyor sebep olmadigindan dolayi.
Glz1 Sabır,Dua,şükür🌸🤲 Kayıtlı Üye 23 Ocak 2021 1.531 1.125 83 8 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Glz1 #3 birminikask2020 .!.: Yas sarti var 23den buyuk olmak - 41 yaşından gün almamis olmak. Ama sizin Sizin sebebiniz var azosperm den dolayi size rapor cikar. Bende bu sacma kural için evlilik suresi 3yil bekledim sebepsiz ınfertılıte de rapor hakkindan faydalanmak icin bekleniyor sebep olmadigindan dolayi. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ediyorum cevabınız için insallah çıkar
birminikask2020 .!.: Yas sarti var 23den buyuk olmak - 41 yaşından gün almamis olmak. Ama sizin Sizin sebebiniz var azosperm den dolayi size rapor cikar. Bende bu sacma kural için evlilik suresi 3yil bekledim sebepsiz ınfertılıte de rapor hakkindan faydalanmak icin bekleniyor sebep olmadigindan dolayi. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ediyorum cevabınız için insallah çıkar