tüp bebek raporu

canım biz almıştık süre sormak aklımıza gelmemişti normalde 6 ay geçerliymiş söylerseniz daha uzun süreli yapılıyormuş geçmiş olsunopuyorumnanaktan

Benim bildiğim 1 yıl geçerli bize öyle söylemişlerdi ilaç raporu ise 1 ay geçerli

merhaba benimde çok merak ettiğim bir soru sormuşsun teşekkürler senin kurumun emekli sandığımı yoksa ssk veya bağkurmu benimki emekli sandığıydı bana hemşire sadece 5 gün geçerli demişti şimdi ikinci raporumu alacam ama karasız kaldım ben adet olduğum gün almayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olurmu:uhm:

merhaba arkadaşlar.rapor ilk çıkartıldığı zaman testler tahliller 6 ay sürüyor raporun çıkması.rapor çıktıktan sonra ilaçlar için 1 ay süre veriyorlar 1 ay içinde ilaçlarınızı tamin etmelisiniz.tedavi için süresi 1 sene,1 sene içinde 1 kez denediniz 2.hakkınız için tekrar raporu yeniletmeniz gerekiyor oda 15 gün sürüyor raporun yenilenmesi.KARDELEN 86;canım bizde emekli sandığıyız bizde süreç böyle işledi.2 hak veriliyor artık 1.hakkımızı kullandık.2 sene geçti üzerinden şimdi 2.hakkımız için başvuracağız.bu hakkımızdada aynı süreç geçerliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…