• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek raporu

fd_dilek

özlemimsin
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
159
0
46
37
İstanbul
s.a arkadaşlar benim 1 kere tüp bebek denemem oldu sonuç malesef negatif şimdi rapor çıkarmak istiyorum 5 ay sonra 3 yıllık evli olacağım 3 yıllık evli olmadan rapor çıkarabilirmiyim bilginiz varsa lütfen yardımcı olrmusunuz ve nerde çıkarabilirim raporu şimdiden teşekkür edrm...

Son düzenleme:
merhaba.rapor çıkarmak için yıl önemli değil sanırım.ben 11 yıllık evliyim.ve 4 kez tüp bebek tedavisi oldum.sonuç malesef.ama benim başka sorunlarımda var.hala ümitliyim.ümdini sakın yitirme ve pes etme.rapora gelince fakülte hastanelerinden çıkarıyosun,hatırladığım kadarıyla ben bi kez çıkardım rapor.ama çok önce .tahliller yapılıyo teşhis konulup heyet raporu onaylıyor.Allah gönlüne göre versin.

cvp için çok teşekkür ederim inş dediğin gibi umudumuz hiç kaybolmaz ama benim piskolojim çok bozuldu neredeyse kafayı yiyeceğim:(

merhaba.rapor çıkarmak için yıl önemli değil sanırım.ben 11 yıllık evliyim.ve 4 kez tüp bebek tedavisi oldum.sonuç malesef.ama benim başka sorunlarımda var.hala ümitliyim.ümdini sakın yitirme ve pes etme.rapora gelince fakülte hastanelerinden çıkarıyosun,hatırladığım kadarıyla ben bi kez çıkardım rapor.ama çok önce .tahliller yapılıyo teşhis konulup heyet raporu onaylıyor.Allah gönlüne göre versin.

cvp için çook teşekkür edrm inş dediğin gibi ümidimizi hiç kaybetmeyiz ama benim piskolojm çok bozuldu neredeyse kafayı yiyeceğim:(

canım bende 2 yıllık evliyim ve devletden rapor çıkartabiliyorum.çünkü amh 0.1 altında ve bu değerle evlilik şartına bakmıyorlar.tüm evraklar hazırdı tüpe başlamak için o ay fsh 125 lere çıkınca durdu.kagıtlarım kurumda duruyo.fsh düştüğü an yumurta oldugunda tüpe raporlu başlıycaz.yani beklemedeyim şuan

Back
X