• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek raporu

özel hastane değil özel üniversite hastaneleri veriyor siz tüp bebek merkezi yönlendiriyor anlaşma yapmış olmalrı lazım, söylersem reklama girer
burada herkes tedavi olduğu merkezi yazıyor reklama girmiyor. özel mesaj da yazabilirsiniz.

centrum tüp bebek merkezi ufuk üniversitesiyle anlaşması var
ankarada olanlar için alternatif olabilir. istanbulda ben daha denk gelmedim. tüp bebek merkezleri hiçbir yere yönlendirip rapor almada yardımcı olmuyorlar.

ankarada olanlar için alternatif olabilir. istanbulda ben daha denk gelmedim. tüp bebek merkezleri hiçbir yere yönlendirip rapor almada yardımcı olmuyorlar.

istanbuldada var mış bir kaç yeri aradım yardımcı oluruz dediler 4 tane tüp bebek yapınca herşeyi en ayrıntısına kadar araştırıyor insan. ben ankarada değilim mersindeyim

sorun eşindeydi demi canım yardımcı olurmusun acaba. ne kadar sürede çıktı ve ilk gittiğin gün neler isteniyor. ben yarın için randevu aldım da yarın gidicem hiç bir bilgim yok
Adetimin 2. Günü gittim cnm muayne oluyosun kan veriyorsun 5 tüp falan hormonlarına bakıyorlar. Eşin sperm için gün alıyo. İlk gün bu şekilde cnm.

biz daha önce ürolojiye gittik bize direk tüp bebek uygundur diye bir rapor verdi. bir daha eşinin bana gelmesine gerek yok dedi. tekrar sperm testi isterlermiki
Ondan sonra peki kaç kez daha gitmen gerekti. ne kadar sürede rapor çıktı

Kolay oldu mu peki eş faktörü olduğunda kolay çıkıyor diyorlar rapor
Eğer sperm sayısı 5 milyonun altındaysa veriyorlar cnm. Bizim başvurmamızla almamız 2 buçk ay sürdü ama şöyle eşime sperm için 1 ay sonraya sıra vermelerinden dolayı araya bayram faln da girdi. Yoksa 1 buçk ayda çıkar heralde. Çok yoğun ve sıra olduğundan o konuda bekledik malesefki

Hııım anladım canım.
bu arada mesajlarını baktımda tüp bebek aşamasındaymışsın. İstanbul Tüp bebek merkezinde bende rapor çıkartınca oraya gidicem hangi doktordasın

biz daha önce ürolojiye gittik bize direk tüp bebek uygundur diye bir rapor verdi. bir daha eşinin bana gelmesine gerek yok dedi. tekrar sperm testi isterlermiki
Ondan sonra peki kaç kez daha gitmen gerekti. ne kadar sürede rapor çıktı
Benim eşim bezmialemde sperm örneği vermişti. Raporda 2 örnek isteniyor ve 1 tanesinin rapor veren hastanede yapması zorunlu. Eşinde 1 tane elindeki örneği birde süleymaniyede verecek 2 örneği dosyaya koyacaksınız cnm.

Hııım anladım canım.
bu arada mesajlarını baktımda tüp bebek aşamasındaymışsın. İstanbul Tüp bebek merkezinde bende rapor çıkartınca oraya gidicem hangi doktordasın
ARet beyin hastasıyım cnm. İlk denememiz onda karar kıldık çok da memnunum.

Bende arkadaşlarım tavsiyesi ile emre beye gidicem canım. Bu ikinci denemenizmi
Yok cnm ilk denememiz. Kasımda yumurtalarım toplandı 4 embriyom donduruldu. Çok sayıda yumurta toplandığı için. Aret bey rahim dinlensin dedi. Aralıkta da bir hormonum yüksek çıktı riske atmamak için bu aya ertelendi. Cmtsi başlıyorum nasipse randevu aldm bugün.

Maşallah canım.
İnşallah hayırlı haberler alırsın. Bebeğine sağlıkla kavuşmanı dilerim.
Aret bey ve emre beyin işlem ücreti farklıymiş ama merkeze kaç kez gitmişsiniz sormuşsunuzdur belkide duymuşsundur. Raporlu fiyatları ne kadar acaba. Siz ne kadar verdiniz.Bildiğin kadar yardım edebilir misin.

belki başka merak edenler de olur diye ben kendi bildiğim kısmını yazayım. benim eşimde sorun yoktu. sebepsiz infertilite tanısıyla başkenti üni hastanesinde 2 tane aşılama raporu çıkardılar. iğneleri(yine de fark çıkıor eczanede) ve aşılama ücretini(700 liraydı 70 lira ödedik) devlet karşıladı. iki aşılama raporundan sonra 3 sefer de devlet tüp bebek desteği yapıor. gittiğim hastanede özel gelen hasta iğnelerle birlikte 7bin civarı öderken devlet desteğiyle 4 bin civarına gelior. rapor çıkması için de 3 yıllık evli olmak kadının sanırım 24 veya 22 yaşından büyük olması, son 90 gün kesintisiz sigorta gibi şartlar var. birkaç saatte çıkıor rapor. sadece vukuatlı nüfus kaydı istemişlerdi aşılama raporu için. tüp bebekte evlilik cüzdanı ve fotoğraf da istediler. ama biz raporsuz yaptık tüp bebeği.

Back
X