Tüp bebek sonrası 9. Günüm belirti yaşamayan varmı ?

Bseetn58

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
16
2
16
27
merhaba kızlar pcosum daha önce 6 hafta düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim var tüp bebek yapmak istedik 22 Ağustosta transfer oldum 1 günüm kaldı test vermem için ama belirti yaşamıyorum kasık ağrım oluyor arada bir ama progestan iğnesi kullandığımdan dolayı o yapıyor
Belirti yaşamadan pozitif alan oldumu yada polikistik olup tek denemede pozitif alan oldumu sürecinizi paylaşırmısınız lütfen 🙏🏻
Nolur dua edin güzel haberler alayım pozitif haber alayım🤍🙏🏻

Canım öncelikle inşallah pozitifi görürsün ama ben hiç belirti yaşamadım. 19 ağustosta transfer oldum. Hatta hissedemediğim için ağladım bile bebeğim beni bıraktı diye çok farklı psikolojiye girdim ama inat ettim test yapmadım evde. Dün dışarda fenalaştım tansiyonum düştü midem bulandı apar topar hastaneye gittik ben inat ettim kan vermemek için ama rabbimin planı benim için başkaymış. Çok şükür değerim yüksek çıktı.

Canım öncelikle inşallah pozitifi görürsün ama ben hiç belirti yaşamadım. 19 ağustosta transfer oldum. Hatta hissedemediğim için ağladım bile bebeğim beni bıraktı diye çok farklı psikolojiye girdim ama inat ettim test yapmadım evde. Dün dışarda fenalaştım tansiyonum düştü midem bulandı apar topar hastaneye gittik ben inat ettim kan vermemek için ama rabbimin planı benim için başkaymış. Çok şükür değerim yüksek çıktı.
Yaa çok sevindim senin adına inşallah bende o güzel haber alırım yarın test günüm Rabbim izin verirse inşallah 🤍 lütfen dualarınızı eksik etmeyn

Test neden yapmıyorsunuz? Kendinizi bukadar stres yapıyorsunuz ?

Yaa çok sevindim senin adına inşallah bende o güzel haber alırım yarın test günüm Rabbim izin verirse inşallah 🤍 lütfen dualarınızı eksik etmeyn
İnşallah hayırlısıyla alırsın. Ben test günümden 1 gün önce mecburiyetten yaptım yoksa bugün gidecektim hastaneye. Dua edicem sana. Zikir çek namaz kıl Meryem suresini dinle. Rabbim hayırlısını versin sana da tüm bekleyenlerede 🤍

7 ci tüp bebek denememde pozitif gördüm . Sadece 1 kere test yapmadım diğerlerinde hep yaptım . Kendimde duramıyordum

İnşallah hayırlısıyla alırsın. Ben test günümden 1 gün önce mecburiyetten yaptım yoksa bugün gidecektim hastaneye. Dua edicem sana. Zikir çek namaz kıl Meryem suresini dinle. Rabbim hayırlısını versin sana da tüm bekleyenlerede 🤍
Allah razı olsun Rabbim sağlımla kavuştursun inşallah 🤍

Back
X