Tüp bebek sonrası adet düzensizliği

PempeeMavii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.799
1.400
133
Bayanlar benim negatif tüp bebek sonrası adetlerim çok kısa süreli olmaya başladı.bi kaç ay sonra düzelir desim ama 7 ay oldu hala 2 gün falan sürüp bitiyor.oda damla damla.bu şekilde olan var mı acaba.

Aynı sorun bendede var canım 2 gün tam geliyor sonra damla damla..
Tüp bebek tedavisi sonrası saçlarım bile döküldü..
Bence hepsi hormonlardan kolay değil bisürü hormon alıyoruz..
Benimde ilk tedavim negatif ile sonuçlandı bu yıl haziranda nasipse tekrar düşünüyoruz..

Benimde ilk tedavim negatif ile sonuçlandı bu yıl haziranda nasipse tekrar düşünüyoruz..
Aynen kuzum ya 2 gün sonra leke gibi geliyor.ben 5 defa denedim canım.vücuttali hasarları hiç saymayayım.tek korkum menapoza girmek

Oldu canım Ilk 2 gün çamur gibi bisey geliyor sonra kesildi bitti sanıyorum kanama başlıyor 1 gün anca sürüyor sonra damla damla pembe lekeye dönüşüyor. Ve regl tarihinden bir haftada açık kahve lekeler başlıyor bir tuhaf oldu yani
Süresinde azalma oldu mu benim 5 6 gün sürerken 2 güne düştü

Hadi inşallah bu sefer nasip olsun canım

5 defa arka arkaya olduysa biraz ara verip vucudunuzu dinlendirmenizi tavsiye ederim ablacim.
Vucuda cok fazla hormon yukluyor o ilaclar ve drlarin dedigine gore Allah korusun meme kanseri riskini arttiriyor.
Lutfen kontrollerinizi ihmal etmeyin

Back
X