Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kızlar..ikinci negatif tüp bebekten sonra bugün itibariyle adetim 6 gün geçti..birinci tedavimden sonra normal zamanımda olmuştum..sizlere sorum tüp bebekten sonra adet düzensiliği olabilir mi? yaşayanlar varsa, cevaplarlarsa sevinirim...
merhaba canım,ben de ilk negatif tüp bebek denememi aralık ayında yaşadım maalesef ve sonrasında adetim düzensizleşti...ilk adetim 33 gün sonra geçen ayki adetim ise 36 gün sonra geldi,normalde 28 günde bir adet gören biriydim.doktoruma danıştım hormon tahlillerim de yapıldı hiçbir anormallik çıkmadı cyclo-progynova ilacını kullandım bu ay bakalım inşaallah zamanında olur.
sen de istersen doktoruna bir danış.
sağolun kızlar iyi dilekleriniz için. önceleri düzensizlikler yaşadım aslında ama tedavi görmeye başladıktan sonra iyi kötü düzene girmişti..test yapmaya da cesaretim yok aslında..o kadar negatif sonuçtan sonra...neyse hakkımızda hayırlısı ..Rabbim gönlümüze göre verir inşallah..
bende ilk negatif tüp bebek sonucumu aralık başında aldım..ve adetim 4 gün gecikmişti..sonra ki ay yine adetim gecikti..tedavi sonrası bi düzensizlik olduğunu düşünüp tahlil yapmadım..çünkü o tek çizgiyi görmekten bıkmıştım..adetim 10 gün geçtiğinde ise kist oluşmuştur korkusu ile dr umu aramadan önce sırf teyit etmek için tahlil yaptım..ikinci çizgiyi gördüğümde tabiiki inanamadım...hiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin..
ayy ne kadar güzel ..ne mutlu size Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah..ben de henüz hastalanmadım 10 gün oldu bana da ..ama henüz test yapmadım..