Tüp bebek sonrası aşılama

Betulyusuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
562
673
103
Merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denemem başarısız oldu herhangi bir sorun yok iken 2. Denemeye bu defa aşılama yaptırmak istiyoruz olacaksa nasibi varsa eğer embriyo laboratuvar ortamında değil doğal ortamında gelişsin istiyorum yumurtalarım iyi gelişiyor eşimin spermide iyi ve dondurulmuş sperm mevcut zaten bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum varmı benim gibi yaptıran veya düşünen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sevgiler 🥰💐

Bi arkadaşım başarısız tüp bebek denemesi sonucu onca iğneye rağmen büyümeyen yumurtaları yalnızca klomen kullanarak büyüyüp kendiliğinden hamile kalmışken sizin neden aşılamayla olmasın ki? Olacağı varsa her şekilde nasip ediyor Rabbim mühim olan mücadele etmekten bu yolda savaşmaktan geri kalmamak pes etmemek. İnancınız tam olsun Rabbim doğru vakitte sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

7 kere aşılama yaptırdım, bence zaman ve para kaybı, zaten başarı oranları da belli, eşinizde ve sizde sorun yoksa yaşınızda alarm vermiyorsa, aşılamayla doğal ortam oluşturmaktansa, herşeyi akışına bırakın bence...

Tup bebekten sonra aşılama yapmanın hic bir anlamı yok bence. Zaman kaybı diye düsünüyorum

Dondurulmus sperm mi embriyo mu var? Embriyo varsa kaliteside iyiyse transfer yaptırın derim. Aşılama zaman kaybı gercekten eğer değerler aşılamaya uygunsa zaten spontan gebelikte olusabilir anlamına geliyor..

Back
X