merhaba arkadaşlar şubat ayında tüp bebek yaptırdım elimde 2 kutu gonal-f 3 kutu cetrotide 2 kutu menogon ve 1 adet ovitrelle var almak isteyenlere uygun bir rakama verebilirim..
ben daha tedaviye başlamadım. ay sonu sanırım başlanacak.. bana lazım olabilir. olursa sana dönüş yaparım.. tedavınde başarılı sonuç aldın mı? hangi merkezde ve kaç liraya yaptırdın öğreneblir miyim?
ben daha tedaviye başlamadım. ay sonu sanırım başlanacak.. bana lazım olabilir. olursa sana dönüş yaparım.. tedavınde başarılı sonuç aldın mı? hangi merkezde ve kaç liraya yaptırdın öğreneblir miyim?
canım şuan 9+4 hamileyim umut tüp bebekte ulun beyle yaptık ilk denemede tuttu şükür ben raporlu yaptırdım hastaneye 2000 ilaçlara 1000 ektra tahlil vitaminler falanda 1000 tl civarında tuttu umarım seninde iyi geçer tedavin..
canım şöyle söylim normal fiyatının yarısını düşünüyorum sen gonal-f bakarsın ne kadar onun yarısını düşün uygun gelirse görüşürüz.. birde unutmadan doktor cetrotide kullanmamızı istiyor erken çatlamayı önlüyor onuda bir düşün istersen ben yumurta toplama işleminden önce 5 gün kullandım cetrotide.
merhaba arkadaşlar elimde kalan ilaçları ücretsiz veriyorum ihtiyacı olan birinin işini görürse çok sevinirim ilaçları bugüne kadar buzdolabında sakladım ilgilenen olursa pendikte oturuyorum
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ilaçlar konusunda mesaj atanlara cevap yazamıyorum o yüzden burdan cevap yazıyorum temmuz ayında ilaçları ihtiyacı olan bir ablaya teslim ettim şuan elimde hiç ilaç yok .
eylül sonu ekim başı gibi tüp bebek yaptırıcam.artık ameliyatımı bekliyorum.kullanamadığım ilaçlarımı satıyorum uygun fiyata.elimde 2 tane(kutu değil) menagon,2 adet ovitrelle,2 adet 0.25 lik cetrotide var.iki tüp menagon ve6 tüp suyu var onu 50 tl ye vericem,ovitrelle tanesini 40 tlye,cetrotide tane başı 40 tlye aldığım fiyatlara vericem
kullanma tarihleri 2015 e kadar.ben de bu sene eylülde almıştım.
herşety gönlünüzce olsun inşallah..