Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

• Konu Sahibi Konu Sahibi iclal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rana canımm sendekii belirtiler nelerdi? ben 3-4 gündür adet ağrısı çekiyorummm(((((((((((((((

kızlaaarrr hamileyiiiiiim

Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun, herkes için dua ediyorumm...

1. Carmenn transfer günü 1 haziran test günü:10 haziran…..NEGATİF
2. debur transfer günü 30 mayıs test günü:10 haziran…….POZİTİF
3. Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran……POZİTİF
4. SadeceMeyra transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran…..POZİTİF
5. tbselma transfer günü 30 mayıs test günü:11 haziran….POZİTİF
6. Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran….. POZİTİF
7. esmer35_35 transer günü:31 mayıs test günü :11 Haziran….
8. pertty transfer günü 31 mayıs test günü: 12 haziran…..POZİTİF
9. Hayel30 transfer günü : 2 haziran test günü : 13 haziran
10. Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
11. hayela89 transfer günü :4 haziran test günü: 14 haziran
12. demirburç transfer günü 6 Haziran test günü:18 haziran

rana çokkkk sevindimmm canımm yaaa. darısı bizim başımıza... aman ben çok korkuyorum adet olacam sanki.heray yaşadığım ağrıları yaşyorum (((((((((((

kızlar bu dondurulmuşlarla olan süreç nasıl oluyor?hangi gün ne kullanıyoruz?ne zaman gidecegim doktora tekrar?birisi bunu bana açıklayıcı bir şekilde yazarsa bugün sevindigim tek şey olacak...

kızlar bu dondurulmuşlarla olan süreç nasıl oluyor?hangi gün ne kullanıyoruz?ne zaman gidecegim doktora tekrar?birisi bunu bana açıklayıcı bir şekilde yazarsa bugün sevindigim tek şey olacak...

dondurulmuşlarla tedavi çok konforlu,ağrı acı yok. öncelikle bunu bil rahat ol:)

adetin 2. günü tedaviye muayene ile başlıyor.ilaçlarını almaya o gün başlıyorsun. 10-12 gün sonra kontrole gidiyorsun.transfer tarihin belirlenecek, embriyoların hangi aşamada transfer edileceğine karar verilecek. blast mı yoksa 3. gün mü... adetinden yaklaşık 18-20 gün sonra transfer oluyosun. hepsi bu kadar..

şimdiden kolay gelsin:)

çok sağol canımm.işimiz dondurulmuşlara kaldı.gerçi biz pgd yaptırmıstık kalitesi düşük oluyormus pgd den sonra donanların ama.hemşire dondurmadan peşin peşin söylemişti.hayırlısı artık...dua etmekten başka yapacak birsey yok.ben bu ay günü gelmeden adet olduguma göre o zaman bir sonraki adete kalıcak.o zamanda tatile geliyor.kısacası bir 3 ay daha kaldı bebek sevdası...çok mutsuzum çokkk...

bence mutsuz olma, ben 6 ay bekledim.ama gün sayarak değil, dedim ki ne zaman canım isterse o zaman deniycem. bir gün birden bire karar verdim,embriyolarımı taşıdım,yeni merkeze getirdim ve işte öylece başladı şimdi test için gün sayıyorum.

eğer olumsuz tedavinin hemen arkasından başlasaydım,inan bu ruh halinde olamazdım. çok zor atlattım ama hepsi geçiyor. belki yine olmayacak bilemiyorum. ALLAH hepimize güç kuvvet versin.

ya bir sey daha takılıyor aklıma...ben normalde hep 32 günde bir adet olurdum.ama bu defa 27 günde oldu ve okuduklarıma göre bu ilaçları kullanırken adet olunmazmıs.normalde daha gec olması gerekirken neden ben tüm bu hormonlara ragmen erken adet oldum...

amin canım amin.haklısın belki de.ben de artık sıkıldım bu süreçlerden ama bir taraftan da sabırsızlanıyorum bir an önce olsun istiyorum...etrafın bebek ısrarlarından gına geldi.sinir oluyorum her soruldugunda ama gayet normal bir sekilde sakinliğimi koruyarak cevap vermek yok mu? deli oluyorum...insanların anlayışsızlıklarına,patavatsızlıklarına,...bu ara herseye bir ayrı sinir oluyorum...

Arkadaşlar Benim değer 0,1 Negatif( Bugünlerde İnşallah Geçecek pozitif düşünüyorum . Pozitif olanların Gözü aydın olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…