Arkadaşlar beta HCG değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....HAMİLEYİM galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....
Arkadaşlar beta HCG değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....HAMİLEYİM galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....
kızlaaarrr hamileyiiiiiim
Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun, herkes için dua ediyorumm...
kızlar bu dondurulmuşlarla olan süreç nasıl oluyor?hangi gün ne kullanıyoruz?ne zaman gidecegim doktora tekrar?birisi bunu bana açıklayıcı bir şekilde yazarsa bugün sevindigim tek şey olacak...
dondurulmuşlarla tedavi çok konforlu,ağrı acı yok. öncelikle bunu bil rahat ol:)
adetin 2. günü tedaviye muayene ile başlıyor.ilaçlarını almaya o gün başlıyorsun. 10-12 gün sonra kontrole gidiyorsun.transfer tarihin belirlenecek, embriyoların hangi aşamada transfer edileceğine karar verilecek. blast mı yoksa 3. gün mü... adetinden yaklaşık 18-20 gün sonra transfer oluyosun. hepsi bu kadar..
şimdiden kolay gelsin:)
çok sağol canımm.işimiz dondurulmuşlara kaldı.gerçi biz pgd yaptırmıstık kalitesi düşük oluyormus pgd den sonra donanların ama.hemşire dondurmadan peşin peşin söylemişti.hayırlısı artık...dua etmekten başka yapacak birsey yok.ben bu ay günü gelmeden adet olduguma göre o zaman bir sonraki adete kalıcak.o zamanda tatile geliyor.kısacası bir 3 ay daha kaldı bebek sevdası...çok mutsuzum çokkk...
bence mutsuz olma, ben 6 ay bekledim.ama gün sayarak değil, dedim ki ne zaman canım isterse o zaman deniycem. bir gün birden bire karar verdim,embriyolarımı taşıdım,yeni merkeze getirdim ve işte öylece başladı şimdi test için gün sayıyorum.
eğer olumsuz tedavinin hemen arkasından başlasaydım,inan bu ruh halinde olamazdım. çok zor atlattım ama hepsi geçiyor. belki yine olmayacak bilemiyorum. ALLAH hepimize güç kuvvet versin.
Arkadaşlar Benim değer 0,1 Negatif( Bugünlerde İnşallah Geçecek pozitif düşünüyorum . Pozitif olanların Gözü aydın olsun .
arkadaşlar benim değer 0,1 negatif( bugünlerde inşallah geçecek pozitif düşünüyorum . Pozitif olanların gözü aydın olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?