Tup bebek sonrasi gelisim geriligi

cereniiimo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
203
213
103
Merhaba arkadaslar ocak ayinda tup bebek yaptirdik hersey cok duzgundu gebelik sonucum 700 kusur cikti 5 haftalik gebesin kese duzgun guzel yerlesmis 2 hafta sonra gel kalp atisini gorelim dedi nasil mutluydum o 2 hafta ama kalp sesini duymaya gittigimizde bebek gelismemis gelisim gerligi var kalp atimi duyamayiz dusuk yaparsin ya da acil kurtaj dendi dusuk yapmadim kurtaj oldum cok uzgunum basina boyle bisey gelen var mi bebek neden gelismedi gelisim geriligi neyden olur kurtaj olali 6 gun oldu hala lekelenme tarzi kanamam var ne zaman gecer

İlk önce geçmiş olsun diliyorum doktora gittiğiniz de bebek haftasında değil miydi acaba bi açıklama yapmadı mi doktorlar?

Cnm bazen embrio sağlıklı gelisimini surduremiyor ve kendini sonlandiriyor.zor anlıyorum seni bende yaşadım 7.haftada 10.hafta kürtaj oldum bnm çok daha zordu sürecim neyse kürtaj dan sonra yaklaşık 1 hafta lekelenme şeklinde dvm etti kanama normal.birde regl olamayacaksın belki 2 ay korkma de git ilaç al olmazsan.

İlk önce geçmiş olsun diliyorum doktora gittiğiniz de bebek haftasında değil miydi acaba bi açıklama yapmadı mi doktorlar?
5 haftalik duzgun dedi ikinci gittigimde 7 haftalik olmasi gerekirken 6 haftalik gelisim geriligi var dedi kalp atimi duymadik

1 hafta oldu kurtaj olali bazen kirmizi kan bazen kahverengi lekeler geliyor endise ediyorum 1 ay sonra kanamam olmazsa gidecegim doktora

1 hafta oldu kurtaj olali bazen kirmizi kan bazen kahverengi lekeler geliyor endise ediyorum 1 ay sonra kanamam olmazsa gidecegim doktora
Endise etmene gerek yok normal bu cnm ve kendini sakın yıpratma senin yapacağın birşey yoktu.sağlıklı olsa senle kalırdı bol dua ve sığın sonra hepsi geçecek. Bak bnm yasasaydı kucağıma almistim bi hafta önce ama sukur ki bu gün o minik kalp atisini gördüm demem o ki sabrın sonu selamet.

Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…