- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
Yapmam korkuyorum çok su ignede bni mhvetti ya nasıl 10gn gcicekseBence çok erken bakıp moralinizi bozmayın. Benim de yarın 10. Günüm kan verecem inşallah pozitif çıkar bana dua edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmam korkuyorum çok su ignede bni mhvetti ya nasıl 10gn gcicekseBence çok erken bakıp moralinizi bozmayın. Benim de yarın 10. Günüm kan verecem inşallah pozitif çıkar bana dua edin![]()
Geçiyor ya benim de geçti ama zor geçiyor işte pandemi olmasa arkadaşlarla otururduk falan zaman geçerdi ama pandemiden dolayı onu da yapamıyoruz Allah yardımcımız olsunYapmam korkuyorum çok su ignede bni mhvetti ya nasıl 10gn gcicekse
Amin ins pozitif olsun ve sağlıkla glsinlerdrGeçiyor ya benim de geçti ama zor geçiyor işte pandemi olmasa arkadaşlarla otururduk falan zaman geçerdi ama pandemiden dolayı onu da yapamıyoruz Allah yardımcımız olsun
İnşallahAmin ins pozitif olsun ve sağlıkla glsinlerdr
Peki sürecini nasıl keseyi gördünüz mü bekliyor musunuz son 8.Gün
Benim yaptığım hiç doğru değildi kesinlikle yapma ama 8.Gün şeytana uyabilirsinYaa çok erkn başlamış bnmde yarın dört şimdi baksın gldiama korktum cikmzsa ya ypmam bn korkudn
![]()
Hadi hayırlısı maşallah8.Gün 171 idi 10.Gün 475. Keseyi pazartesi görmek için gideceğiz
Bakalım npcamBenim yaptığım hiç doğru değildi kesinlikle yapma ama 8.Gün şeytana uyabilirsinsilik de olsa çıkar.Insan merak ediyor orda mi değil mi diye
Süper maşallah8.Gün 171 idi 10.Gün 475. Keseyi pazartesi görmek için gideceğiz
Ben iğneyi her yaptığımdan sonra ovalıyorum ama gene de agrı yapıyor yaMerhaba hanımlar progestan için tavsiyeyle geldim ck rahatladım dün ck kotuydum iğneden snra yatmayın ve kolonyayla övün snra uzanrsanizdq bacaklarınızı karnınıza doğru hareket edin bir saat kadr yaptm bn ağrı sıfır sukur
Bak öyle yap bacalarini hareket ettir yürü bn bide elimi kalcamda dolandım sıcak tuttumBen iğneyi her yaptığımdan sonra ovalıyorum ama gene de agrı yapıyor ya
Deneyeyim sagol canımBak öyle yap bacalarini hareket ettir yürü bn bide elimi kalcamda dolandım sıcak tuttum
Şimdi bile yap eski agrisida dönüyor baya dün ölüyordum resmen bu çözümü bulmasam doger ilactn aldrcaktim öle rahatladimki insalalh sanada ii gelirDeneyeyim sagol canım
İnşallahŞimdi bile yap eski agrisida dönüyor baya dün ölüyordum resmen bu çözümü bulmasam doger ilactn aldrcaktim öle rahatladimki insalalh sanada ii gelir
Tesekkur ederim şuanda kullanmiyorum igne tedavim olumsuz oldu bir dahaki tadavimde degerlendircem tavsiyenizi :)Arnica jel diye bir krem var morluğu geçiriyor isterseniz alın çok rahat edersiniz
Bende ağız kuruluğundan şikayet ederdim iştah tavandı amaYa transferde beri ağzımda tat yok ve iştahsızlık ağzım qci gibi hep neden böylemi sizinde oylei
Dufklrim kuru bnmde 5. Günüm ve sıcak basiyo geceleri terliyorum baklim nolckBende ağız kuruluğundan şikayet ederdim iştah tavandı ama![]()