Tüp bebek sonrası kürtaj olup Kendiliğinden hamile kalan oldu mu?

bireylulmeselesi20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
611
429
103
Merhaba arkadaşlar,
acaba çevrenizden duydunuz mu?
ben tüp bebek yaptırmıştım ve 7 haftalık kalbi durduğu için ctesi kürtaj oldum.
kimi yazılanlar 15 gun sonra yumurtalama başlıyor ve 28-40 arasında da regli kanaman başlıyor yazıyor
ama ilk 15 gun sonrasında korunmasız cinsel ilişki ile hiç regli olmadan da hamile kalanlar okudum.
sizin yakınınızda bole birsey yasayan oldumu?
benim kürtaj sonrasında hiç kanamam olmadı. sadece çok açık kahverengi su gibi bir iki damla bişey geldi

Üzerinden çok geçmiş buranın ama aradığım konu tamda bu tüp bebekle hamile kalıp kürtaj olup kendiliğinden hamile kalan varmı arkadaşlar???

Üzerinden çok geçmiş buranın ama aradığım konu tamda bu tüp bebekle hamile kalıp kürtaj olup kendiliğinden hamile kalan varmı arkadaşlar???
Ben tuple hamile kaldım 6 haftalık kalbi durdu kurta oldum. 9 ay oldu hala gebe kalamadım. Eşim varıkosel amelıyatı oldu ınsallah dereleri artarsa umdum var

INŞAALLAH bitanem gerçekten çok zor benim 9 haftalık durdu kalbi bugün kürtaj olucam RABBIM hepimizin yavrusunun yerini doldursun sağlıklı sıhhatli senin neden kalbi durmuş bebeğinin genetiğe gönderdiniz mi INŞAALLAH en kısa zamanda hamile kalırsın bitanem sağlıklı sıhhatli bir şekildede kucağına alırsın sabretmek lazım sabrın sonu selamet RABBIM elbette bizede sağlıklı sıhhatli evlatlar vericek INŞAALLAH yeterki bizler birbirimize destek olalim

Kizlar malesef bende 9. Hafta muayeneye gittigimde melegimin 7+5 te kalbinin durdugunu ogrendim ve 8 gun once kurtaj oldum. Nisan da tekrar dondurulmuslarla devam edecegim. Nisan a kadar korunmayacagim insallah melegim o zamana kadar kendiliginden gelir. Esimde ve bizde sorun bulunamamisti. Sebebsiz infertiliteydi.

Kizlar malesef bende 9. Hafta muayeneye gittigimde melegimin 7+5 te kalbinin durdugunu ogrendim ve 8 gun once kurtaj oldum. Nisan da tekrar dondurulmuslarla devam edecegim. Nisan a kadar korunmayacagim insallah melegim o zamana kadar kendiliginden gelir. Esimde ve bizde sorun bulunamamisti. Sebebsiz infertiliteydi.
ALLAH yardımcın olsun bitanem bende aynı sen gibi 9.haftada öğrendim aynı haftada kalmışlar 11 gün oldu bende kürtaj olalı çok zor RABBIM bi daha böyle bi acı yaşatmasin yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza almayı nasip etsin INŞAALLAH tez zamanda ümmet-i muhammedle beraber yüzümüzü güldürsün bende temmuzda dondurulmuşlari düşünüyorum INŞAALLAH

ALLAH yardımcın olsun bitanem bende aynı sen gibi 9.haftada öğrendim aynı haftada kalmışlar 11 gün oldu bende kürtaj olalı çok zor RABBIM bi daha böyle bi acı yaşatmasin yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza almayı nasip etsin INŞAALLAH tez zamanda ümmet-i muhammedle beraber yüzümüzü güldürsün bende temmuzda dondurulmuşlari düşünüyorum INŞAALLAH
Amin canim insallah. Verende alanda Allah. Her birimiz cok zorlu sureclerden geciyoruz. Mucizeme bir adim daha yaklastim derken kaybetmek cok aci. Insallah tekrar ayni duyguyu tatmak nasip olur bizlere. Benim hala kanamam devam ediyor, senin kac gun surdu kanaman? Bebegi arastitilmasi icin patoloji ye gonderdiniz mi?

Amin canim insallah. Verende alanda Allah. Her birimiz cok zorlu sureclerden geciyoruz. Mucizeme bir adim daha yaklastim derken kaybetmek cok aci. Insallah tekrar ayni duyguyu tatmak nasip olur bizlere. Benim hala kanamam devam ediyor, senin kac gun surdu kanaman? Bebegi arastitilmasi icin patoloji ye gonderdiniz mi?
Çok kanama var diyemem ama var bazende lekelenme tarzında oluyo patolojiye gönderdiler sonuç bekliyorum bizdende kromozom analizi istediler amin o güzel duyguyu RABBIM bi daha yaşatsın INŞAALLAH ve yavrularımızıda sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza almayı nasip etsin ümmet-i muhammedle beraber bitanem

Merhaba konu açılalı epey olmuş ama hikayemi anlatmak isterim.
6 yıllık evliyim. evliliğimizin ilk gününden beri çocuk istedik ama normal yollarla olamayacığını aşırı erkek infertil olduğunu öğrendik ve tüp bebeğe başladık 1.deneme 7 haftalık düşük 2.3. deneme negatif ve çok şükür 4. denemede çitf transfer ve şu anda 15 aylık ikizlerim var. hamileliğimde o kadar risk vardı ki hamileleğimn sonuna kadar kanamalar lekelenmeler 28.haftada başlayan sancılar eşimle aramızad kan uyuşmazlığı falan derken 35.haftada geldi miniklerim. tedavi sonrası 4 tane dondurulmuşum vardı süresini uzaktırıyodukki nolu nolmaz diye ama tekrar bebek düşünmüyoduk şmdi ve 2 hafta önce öğrendimki 8 haftalık süpriz bir şeklide hamileyim. şuanda 10 haftalık oldu rabbime şükürler olsun ummadığım anda mucize oldu ki doktorlar bize normal gebe kalamamın mümkün olmadığını sölemişti öyleki son adet tarihimi bile hatrılamaıyorum. Allah isteyen herkese versin inşallah ama asla umudunuzu kaybetmeyin.

Back
X