- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
Arkadaşlar Merhaba, Ben 3 yıllık evliyim. Eşimin spermlerinin az olması ve hareketli spermin de hiç olmaması sebebi ile doktorumun yönlendirmesi sonucu tüp bebek tedavisine başladık. 1 kez denedik. Olumsuz olarak sonuçlandı. Bu durum bizde hem maddi hem de manevi olarak güç durumda bıraktı. Evliliğim zedelendi. Olumsuz sonucu doktorum " zaten embiryolar çok da iyi değildi dedi" İyi değilsen niye transferi gerçekleştirdin kardeşim! diye öfke kustum içimden.. Sen paranı kazandın da ben umutlarımı zedeledim sonuçta.. Tüp bebeği Ocak 2013 de denemiştik , Şuanda Allah nasip eder ise 30 günlük hamileyim. Henüz doktor kontrolüne gitmedim. İlk size yazmak istedim, biliyorum çünkü neler hissettiğinizi.
Arkadaşlar Annem bir aktara (adını bilmiyorum mutlaka paylaşacağım) bir karışım yaptırdı. Kocakarı ilacı diye dalga geçsekte eşim onu 2 ay boyunca sabah akşam bir kaşık yedi. 2. ayın sonunda yemekten sıkıldı. Kendini dinlendireceğini söyledi. Bu arada %3 olan sperm 1. ay %50 ye 2. ay %70'e yükseldi. Tam yükselirken tedaviyi bıraktı.. O bırakınca bende kafamdaki çocuk olayını bıraktım..
Bilmediğimiz şey 3. ayda hamile kalmıştım...
Allahım kucağımıza almamızı , sağlıklı sıhhatli olmasını nasip eder inşallah..
Lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve bir den fazla kez tüp bebek denediyseniz başka yöntemler deneyim. Dalga geçtiğimiz koca karı ilacının etkisi kimyasallardan daha güçlü, çünkü doğal, çünkü vitamin küpü :)
Allahım isteyen herkese bebeğini nasip eder inşallah.. İstemekten vazgeçmeyin..
Sevgilerimle,
Arkadaşlar Annem bir aktara (adını bilmiyorum mutlaka paylaşacağım) bir karışım yaptırdı. Kocakarı ilacı diye dalga geçsekte eşim onu 2 ay boyunca sabah akşam bir kaşık yedi. 2. ayın sonunda yemekten sıkıldı. Kendini dinlendireceğini söyledi. Bu arada %3 olan sperm 1. ay %50 ye 2. ay %70'e yükseldi. Tam yükselirken tedaviyi bıraktı.. O bırakınca bende kafamdaki çocuk olayını bıraktım..
Bilmediğimiz şey 3. ayda hamile kalmıştım...
Allahım kucağımıza almamızı , sağlıklı sıhhatli olmasını nasip eder inşallah..
Lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve bir den fazla kez tüp bebek denediyseniz başka yöntemler deneyim. Dalga geçtiğimiz koca karı ilacının etkisi kimyasallardan daha güçlü, çünkü doğal, çünkü vitamin küpü :)
Allahım isteyen herkese bebeğini nasip eder inşallah.. İstemekten vazgeçmeyin..
Sevgilerimle,