• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonrası progestan kullanımı

Ben tüp bebek ile 7 haftalık hamileyim doktor bugün prolutex iğneyi haftaya yani 8. Haftada progestan fitili bırak dedi. Bana çok erken gibi geldi. Siz kaçıncı haftada bıraktınız?
12. haftaya kadar kullan dedi bana hem iğne hem fitili hem de kan sulandırıcı vermişti oksapar. bana da çok uzun geldi mesela :)

Ben tüp bebek ile 7 haftalık hamileyim doktor bugün prolutex iğneyi haftaya yani 8. Haftada progestan fitili bırak dedi. Bana çok erken gibi geldi. Siz kaçıncı haftada bıraktınız?
Canım doktor herkesin durumuna göre bıraktırıyor sanırım. Ben de 7.haftanın sonundayım kan sulandırıcıyı 7.hafta bıraktırdı. 2 hafta sonra kontrolüm var fitili de o zaman bıraktırır diye düşünüyorum. Kimisi doğurana kadar bile kullanıyor, kimisi 12.haftaya kadar ya da daha erken bırakabiliyor. Daha sonraki kontrollerinde gerekirse tekrar başlatır zaten. Merak etme

Oksaparı bıraktırdı mı doktor sana
Yok canım hiçbir ilacı bıraktımadılar bana. Hatta oksapar 24.haftaya kadar dediler. Coraspirin 32.haftaya kadar baya uzun süre. Burada gittiğim doktor da belki de gebelik boyunca devam ederiz kan sulandırıcıya dedi

Yok canım hiçbir ilacı bıraktımadılar bana. Hatta oksapar 24.haftaya kadar dediler. Coraspirin 32.haftaya kadar baya uzun süre. Burada gittiğim doktor da belki de gebelik boyunca devam ederiz kan sulandırıcıya dedi
Öyle diyorlar ama belli olmaz. İnşallah o kadar zaman sürmesine gerek kalmaz. Bebişin iyi olsun da bunlar da geçicek🙏

Öyle diyorlar ama belli olmaz. İnşallah o kadar zaman sürmesine gerek kalmaz. Bebişin iyi olsun da bunlar da geçicek🙏
Sebepsiz infertilite olduğu için riske atmayız dedi burdaki doktorda. Kullandırıcak yüksek ihtimalle oksapar beni çok yoruyor ama dediğin gibi sağlık olsunda gerisi boş artık

Canım benimde tazeydi 9+5 te bıraktım doktoruma göre daha erken kesebilirdim bende direk kesmek yerine doz düşürüp bıraktım 9+5 te. Doktoruma güven sorun olmaz Allahın izniyle 🙏🌸

Back
X