Merhaba arkadaşlar. 2013 dogumlu bir oğlum var.evliligimin 4. Ayinda tedavisiz hamile kaldim.ikinci cocuk icin bir bucuk yildir uğraşıyorum. Pko ve haşimato var.ilk zamanlar dogumumu yaptiran doktoruma gidiyordum ilk cocuk tedavisiz oldugu icin hep pko icin tedavi verdi ama olmadi.1 yili geçince hsg cekti ve sag tupumde tikaniklik oldugunu soyledi.laparoskopi onerdi.birkac ay sonra baska doktora gittim.oda laparoskopi yerine tup bebek onerdi.bir sure arastirdiktan sonra tup bebege karar verdik.tedavi başladı doktorum gıcır gıcır 8 tane embriyom oldugunu soyledi.2 tane 3. Gün transferi yaptı ama malesef negatif sonuc aldik.doktorum histeroskopi yapacağını soyledi ve gecen ay yapti.rahimde hicbir sorun olmadigini sadece embriyonun tutunacagi yeri biraz genislettigini soyledi.adetimin 2. Gunu kontrole çağırdı.suan bekliyorum ve kontrole bu ay gitmek istemiyorum.burda okudugum kadariyla histeroskopi sonrasi gebelik şansı yuksekmis.bir ay normal deneyip olmazsa diger ay dondurulmuslarla tup bebek denemek istiyorum.aşırı stres olmus durumdayim öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.