Tüp bebek sonucu bekleyenler

Canım değerim 11 çıktı:KK43: bu saatten sonra da artmaz heralde. Dr jel kullanımına devam dedi ama diğer ilaçları kesti. Öyle işte. Perşembe bir daha test yapıcaz.
Değeri düşük olupta sonradan yükselen var mı?
transfer sonrası kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu kondu

İyiyim canım sen nasılsın ? Seninde mi 8. Gün canım? Yok canım bende bir şey

6. Gün iyi kalite 2 tane kondu ve dün 12. Günümdü. Yarın bir daha test yapıcaz ama sadece kontrol amaçlı. Şu saatten sonra artacak değil ya..
bunu da arkasında bilemediğimiz hayırlar vardır,
ne yapsak zamanı gelmeden elde edemiyoruz istediklerimizi,
Rabbim kalbini ferahlatsın

bunu da arkasında bilemediğimiz hayırlar vardır,
ne yapsak zamanı gelmeden elde edemiyoruz istediklerimizi,
Rabbim kalbini ferahlatsın
Elbette öyle, en basından beri hep hayırlısını istedim. Bakalım zaman neler gösterecek.. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla bebişlerini kavuştursun inşallah

Son düzenleme:
Hanginize ne desem bilemedim ki hepimiz kader arkadaşıyız birbirimizi bizden başkası da bu kadar yürekten anlayamaz.benim de şu an şu gibi alındım.var anlamadim.kasik batmanlarım azaldı dünden beri ama yorulunca ağrıyor kasiklarim.yine.ilk günler ama yorulmadan da baya ağrıyordu.9.ghnum ve idrar testi yapmamak için zor duruyorum iki gündür de acayip sinirlerim bozulmaya başladı stres doluyum.sanirim.allah hepinize yardım.etsinallah var dert yok...yeter ki ol desin....

Hanginize ne desem bilemedim ki hepimiz kader arkadaşıyız birbirimizi bizden başkası da bu kadar yürekten anlayamaz.benim de şu an şu gibi alındım.var anlamadim.kasik batmanlarım azaldı dünden beri ama yorulunca ağrıyor kasiklarim.yine.ilk günler ama yorulmadan da baya ağrıyordu.9.ghnum ve idrar testi yapmamak için zor duruyorum iki gündür de acayip sinirlerim bozulmaya başladı stres doluyum.sanirim.allah hepinize yardım.etsinallah var dert yok...yeter ki ol desin....

Aynen öle canım kun fe ye kun rabbim yeter ki dilesin inşallah. Bence test zamanını bekle benim de 8. Günüm ama bende belirti vs hiçbir şey yok

Fitil kullanıyor musun ?

Back
X