Tüp bebek sonucu bekleyenler

Okadar gerginim ki kendimi zor duruyorum idrar testi almamak için ufffd....malesef doktorlarımız normal.doktor olmadıkları için bizimle diğer şanslı hanımlar gibi ilgilenemiyorlar.okadar çok yoğunluk var ki...gecen bu geldi aklıma bir arkadaşım.doktoruyla konuşmasını anlattı da baya köy okulu ile kolej arasındaki fark gibi kaldı bizim muhabbet.neyse yapacak bise yok..ama siz korkmayın 8. Gün için ıyi bir değer değil mi...ayrica kleksan ı tranafer sonrasi hemen veriyorlar zaten siz neden kullanmamissiniz ki anlamadim.bu ilaçlar beni iyice şişirdi...

Blast mı canım seninn aayy cok sabırsızlandm nasıl beklion yapsamıydın acaba

Blast dediğin ne canım ilk denemem ya o yüzden bilmiyorum.
Yok ya yapmak istemiyorum test gününde varsa yoksa çıksın şimdi yaparsam çok üzülürüm çıkmazsa birde allah korusun. Bu arada bende nova da yaptırdım transferi

Hangi novada yaptın canımm blast dediğim embryo kacıncı gün verildi sana 5.gün se blast oluyor

Gaziantepdemisin canım yaa 5. Gün embryosu ise 9.günden cıkıo kandaa inşallaah inşallaah hamilesindir hayırlısıyla

Gaziantepdemisin canım yaa 5. Gün embryosu ise 9.günden cıkıo kandaa inşallaah inşallaah hamilesindir hayırlısıyla

İnşallah canım allah razı olsun allah ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Yok canım antep te değilim

Kaç tane trasnfer edildi canm bir belirti var mı benm 6.günüm belim agrıyor masada oturamıom uzun süre agrısını hissediom ama hiç kasık agrım yok lekelenme de yok

Kaç tane trasnfer edildi canm bir belirti var mı benm 6.günüm belim agrıyor masada oturamıom uzun süre agrısını hissediom ama hiç kasık agrım yok lekelenme de yok

Bir tane transfer edildi.
Bende bir ağrı falan yok.
Sen yumurta toplama işleminden hemen sonra mı transfer oldun ?

Ben 3. Gün transfer oldm iki tane biri 8 hücreli birinci kalite biri birinci kaliteye yakn 10 hücreli hoş hersey allaha kaldıı allah isterse olur ben de hissetmiyorum hiç bişi dua ediom konusuom bazen gecmio iş beni oyalamıyor aklmdan cıkmıyor kii bir de diolar düşünme allah askna mümkün mü düşünmemek

Ben 3. Gün transfer oldm iki tane biri 8 hücreli birinci kalite biri birinci kaliteye yakn 10 hücreli hoş hersey allaha kaldıı allah isterse olur ben de hissetmiyorum hiç bişi dua ediom konusuom bazen gecmio iş beni oyalamıyor aklmdan cıkmıyor kii bir de diolar düşünme allah askna mümkün mü düşünmemek

Rabbim yeter ki dilesin.
Benim de hiç aklından çıkmıyor canım takma diyorlar ama takmamak mümkün mü dua okuyorum ediyorum e sürekli aklımda ne olacak die .
Sen çalıştığın halde çıkmıyor aklından zor ya bizim yaşadıklarımızı bilmeyen insanlar bize şöyle böyle diyor ama öle olmuyor işte. Düşünmemek mümkün değil.
Sen de benim gibisin belirtilere takmış durumdasın ama boşver takma ben birkaç gündür hiç takmıyorum belirtileri.
Varsa zaten çıkacak takma belirtileri böyle düşün

İşde taktım ki ne taktım yani diyorumm bana hissetirin kendinizi diyorum onlarla konusurken ama cok haklısın biraz daha sabır senin yine iki gün benm 6 günüm var bana güzel haberler verirsin inşallaah inşallaaahhhh cok mutlu oluyorm böyle pozitifleri görnce bzii bizden başka kimse anlamaz

İşde taktım ki ne taktım yani diyorumm bana hissetirin kendinizi diyorum onlarla konusurken ama cok haklısın biraz daha sabır senin yine iki gün benm 6 günüm var bana güzel haberler verirsin inşallaah inşallaaahhhh cok mutlu oluyorm böyle pozitifleri görnce bzii bizden başka kimse anlamaz

İnşallah olumlu olur canım o zaman yazarım sana ama yazmazsam bil ki olumsuz

Yo yoo olumsu düşünmee zaten şuan bile belli senin ki 5.gün embryosu 12. Güne kadar beklemesine gerek yok die biliom ki bakalım hele pazar yap sen pazar günü güzel haberini alırız inşallah

Blast dediğin ne canım ilk denemem ya o yüzden bilmiyorum.
Yok ya yapmak istemiyorum test gününde varsa yoksa çıksın şimdi yaparsam çok üzülürüm çıkmazsa birde allah korusun. Bu arada bende nova da yaptırdım transferi
Nova mi ins hamilesindir ama o insanlardan nefret ediyorum ben

Back
X